400TL Dizüstü Bilgisayar için HDD Önerisi

• Konuyu başlatan Techh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 745
Haklısınız fakat dediğim gibi bütçemi çok aşmam gerekecek. Benim de planım şu yönde ki 240 GB M.2 SSD var şu an halihazırda. Devamlı oynayacağım oyunları HDD içine kurmayı tercih edeceğim zaten muhtemelen. Örnek olarak şu an Metro Exodus oynuyorum ancak oyunu bitirince kaldıracağımdan dolayı SSD'de depolamamda bir problem olmaz. Ekstra olarak işin içine eğitim için gerekli bazı programlar giriyor onları da SSD'de depoluyorum. Battlefield 1, GTA 5, CS:GO gibi devamlı oynanacak oyunları da HDD'ye kurmayı düşünüyorum. Zaten 1 TB SSD alabilmem neredeyse imkansız. Yine de aklımın bir köşesinde bulunsun eğer uygun fiyata yakalayabilirsem 500GB SSD'de düşünebilirim. Ekstra olarak açıkçası önümüzdeki aylarda bilgisayara RAM takmayı düşünüyorum. RAM ile birlikte 500 GB M.2 SSD'de takmayı düşünebilirim. Öneriniz için tekrardan teşekkür ederim ek olarak hangi SSD'yi kullandığınızı da söyleyebilir misiniz? Eskiden kullandığım masaüstü bilgisayarımda 120 GB Kingston A400 vardı ve çok memnundum. Alternatif olarak da farklı bir ürün kullanıyorsanız köşede dursun.

Çoğu yerde sorun yaşayan arkadaşlar olmuş ama herkes sorun yaşayabilir. Adata SU630 480GB SSD kullanıyorum. Memnunum hiçbir sorun yaşamadım 6 ay oldu. Bnece biraz dişinizi sıkıp RAM'le beraber 500GB SSD alın. HDD sırf sesi için bile alınmaz.

Çoğu yerde sorun yaşayan arkadaşlar olmuş ama herkes sorun yaşayabilir. Adata SU630 480GB SSD kullanıyorum. Memnunum hiçbir sorun yaşamadım 6 ay oldu. Bnece biraz dişinizi sıkıp RAM'le beraber 500GB SSD alın. HDD sırf sesi için bile alınmaz.
Dediğim gibi aklımın bir köşesine attım fikri. Daha fazla ne kadar dişimi sıkabileceğim konusunda da bir fikrim yok çünkü artık çok fazla dolmuş durumda bilgisayar. Tekrardan teşekkür ederim.

Tüm öneride bulunan arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı