Dizüstü bilgisayar için SSD vs HDD

Asoult

Hectopat
Yer
Amerika Washington Bağcılar
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımı aldığımdan beri HDD sapasağlam çalıştı ama son dönemlerde %14 bozukluk var. yani yavaşladı, açılması 5 10 dakika sürüyor. Kaspersky indirdim hemen öttü bilgisayarın HDD bozuk diye bende kendim para biriktirip bir HDD SSD almaya karar verdim ama SSD mi HDD mi alsam karar veremedim, sizce hangisini alayım? çoğunlukla oyun oynuyorum en az 520GB gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler Kendi Paramla 600₺ zor biriktirim işte falan çalışmıyorum harçlıklarla anca, 600 yeter SSD taktırmak ne kadar eder?

Merhabalar, bilgisayarımı aldığımdan beri HDD sapasağlam çalıştı ama son dönemlerde %14 bozukluk var. Yani yavaşladı, açılması 5 10 dakika sürüyor. Kaspersky indirdim hemen öttü bilgisayarın HDD bozuk diye bende kendim para biriktirip bir HDD SSD almaya karar verdim ama SSD mi HDD mi alsam karar veremedim, sizce hangisini alayım? Çoğunlukla oyun oynuyorum en az 520GB gerekli.

Samsung SSD alırsan yararına olur kapasiteleri daha az HDD'lere göre ama daha hızlı olmaları bile yeterli bir sebep.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı