Dizüstü bilgisayar ile OBS Minecraft videosu çekme

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 2.600+ abonem var ayrıca yükseklerdeyim 1.800.000 izlenme gibi bir şeyim var. Oyun videolarım kalitesizdi. Hepsini sildim. Kaliteli video çekme programı önerir misiniz?

Sistemimin özelliklerini yazabilirim (RAM 4 GB ekran kartı 2 GB AMD A9)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim 2.600+ abonem var ayrıca yükseklerdeyim 1.800.000 izlenme gibi bir şeyim var. Oyun videolarım kalitesizdi. Hepsini sildim. Kaliteli video çekme programı önerir misiniz?

Sistemimin özelliklerini yazabilirim (RAM 4 GB ekran kartı 2 GB AMD A9)
Hocam Sistem özelliklerini çok fazla detaylı verdiniz teşekkürler (!).

Sistemin büyük ihtimal AMD 9420. Bu sistem ile 720p den daha kaliteli videolar çekemezsiniz. Oyun ayarlarını düşürüp video çekme programından video önceliğini en yüksek yaparsanız videoardaki takılmalar azalabilir.
A

AMD-A920 RADEON R5, 5 COMPUTE CORES 2C+3G 3.00GHz
4GB RAM 64 Bit

Üşendim açıkçası (canlı dersteydim)

Tabi 1.8 Milyon 2 Milyon olur yakında :)
Kanalını satmayı düşündün mü hiç?

Sistemin büyük ihtimal AMD 9420. Bu sistem ile 720p den daha kaliteli videolar çekemezsiniz. Oyun ayarlarını düşürüp video çekme programından video önceliğini en yüksek yaparsanız videoardaki takılmalar azalabilir.

Kanalını satmayı düşündün mü hiç?
Düşünmedim. Adsense'de 600TL+ param var 5 ay sonra çekeceğim. :) Almak istiyorsan konuşabiliriz. Kanalın ederini epeydir merak ediyorum.
Eğer devam etmek isterseniz maalesef bu bilgisayarla kaliteli videolar çekemeyeceğiniz kesinliğine varmanızı isterim. Eğer devam edecekseniz yeni bir bilgisayar almanız şart gibi duruyor.
Evet. farkındayım maalesef ki kaliteli çekemeyeceğim gibi duruyor :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı