M mrtpln / Mert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2018 #1 Benim laptopum var ve ısındığında kapanıyor. Bunun için bir soğutucu fan alsam sorun çözülecek midir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2018
Benim laptopum var ve ısındığında kapanıyor. Bunun için bir soğutucu fan alsam sorun çözülecek midir? Teşekkürler.
ibnicena Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 261 Makaleler 1 31 Temmuz 2018 #2 Benim bilgisayarımda da aynı sorun vardı fanlarını temizlediğimde sorun ortadan kalktı. Artı 0 Eksi
A ahmet8080 Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 252 31 Temmuz 2018 #3 Termal macununu değiştirin,fanları temizletin birde yaz ayındayız ısınması normal laptopbunuzun altında 1cm boşluklar olsun ki bilgisayar ısısını atabilsin bunun içinde 4 köşesinde para koy biraz yüksekte olsun sorunun çözülecektir Artı 0 Eksi
Termal macununu değiştirin,fanları temizletin birde yaz ayındayız ısınması normal laptopbunuzun altında 1cm boşluklar olsun ki bilgisayar ısısını atabilsin bunun içinde 4 köşesinde para koy biraz yüksekte olsun sorunun çözülecektir
KS KS M mrtpln / Mert Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #4 ibnicena dedi: Benim bilgisayarımda da aynı sorun vardı fanlarını temizlediğimde sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... aynen bende dün temizledim ve sorun ortadan kalktı çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
ibnicena dedi: Benim bilgisayarımda da aynı sorun vardı fanlarını temizlediğimde sorun ortadan kalktı. Genişletmek için tıkla... aynen bende dün temizledim ve sorun ortadan kalktı çok teşekkürler.