Dizüstü bilgisayar mı toplama bilgisayar mı?

Bütçe
13.000 TL
@Naysiix Cevabınız için teşekkür ediyorum.

@462488 Teşekkürler, daha az performansa katlanabilirim. 30 FPS'te oyun oynamaya alışığımdır.

@zeki1981 İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum hocam. Gönderdiğiniz laptop'u inceledim gayet güzel duruyor. Sizce ekran kartının 1650 olması RTX 3000 serisine göre çok büyük bir dezavantaj olur mu ?

Oyun için beklentiniz düşük olduğu için bir sorun olmaz.
18 20 k bandında 3 serisi ekran kartlı olan modeller var.
O bütçeye çıkarsanız bakarız.

@uasamet @Dyrothbrk
Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için.
Hocam vallahi üstüme su serptiniz. İlk sene rahatlayacak olmam beni şu an acayip sevindirdi. Aslında ben mezuna kaldım bu 2.kez sınava girişim. Bundan sonra da böyle bir seneye ihtiyacım olacaktı. Üniversite sınavı sonrası tekrar konu açabilirim. Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için
Üni için laptop al iki kuruş fazla ver ama al bence. 13k bandında bir laptop seni 4-5 sene AAA tarzı oyunlarda bile götürür dert etme.
4-5 sene bana yetecektir hocam teşekkür ediyorum.
Sorunun cevabı basit aslında evden başka bir yere gidip o yerde bilgisayar kullanmak istiyor ve masaüstü bilgisayar taşıyamayacak durumdaysan laptop alıcaksın.
Doğru söylüyorsunuz hocam aslında tam olarak ne olacağını bilmiyorum, eğer yaşadığım şehirde yerleşirsem çok yer değiştiren biri olacağımı düşünmüyorum, o zaman masaüstü düşünebilirim. Cevap için teşekkürler

Oyun için beklentiniz düşük olduğu için bir sorun olmaz.
18 20 k bandında 3 serisi ekran kartlı olan modeller var.
O bütçeye çıkarsanız bakarız.
Tamamdır çok teşekkürler.

Rica ederim.Tek sorman gereken soru o kendine çünkü eski mesajlarıma bakabilirsin bende çok kararsız kaldım ve pc daha performanslı diye gittik pc topladım. Sonra ne oldu?Evden uzaklaşınca bilgisayar kullanamaz oldum ve sonra gittim bir tanede laptop almak durumunda kaldım boşa masraf oldu.

Sağlık olsun hocam. O zaman laptop almak benim için en doğrusu olacak bence. Ama sınavdan önce almak istemiyorum, Sınavdan sonra gönül rahatlığı ile almak istiyorum hem güzel bir puan alırsam alırken daha çok rahat hissederim. Tabi ne olacağı bilinmez orası ayrı mesele. Sınava 53 gün var sizce o güne kadar laptop fiyatları çok artar mı hocam geç kalmış olur muyum ?

düşebilir yavas yavas dususler kendini belli ediyor ama burası Türkiye belli olmaz bence siz genede sinavinizi bekleyin daha garanti olsun.

Kardeşim üniversite için toplama bilgisayar alınmaz. Yeri gelecek okula, kütüphaneye hatta arkadaşlarının öğrenci evine götürüp turnuva bile yapacaksın ama dersen ki bulunduğum şehirde ki bir üniversiteyi yazacağım o zaman başka.

Monitör dahil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…