Dizüstü bilgisayar ,nasıl bozulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi donanımlar düzgün çalışsa, bilgisayarda sorun yok fakat belirttiğim gibi ekran gitmeleri, anlık takılmalar, oyunlarda FPS düşüşü eskiden 80-90 FPS aldığım oyunlarda aynı ayarlarda şu anda 20-30 FPS alıyorum, gibi olaylar oluyor. Bu bileşenleri başkasına satmak dolandırıcılıktır şu anda yaptığım şey tasvir edilir bir şey değil ama buna mecburum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir anakartın BIOS dosyasını flashlamaya falan uğraş olur bu iş ;) .

BIOS ayarlarından alınan voltajı yükseltebilir miyim ?

BIOS'a gir rastgele ayar yap illa ki olur. Bi de CNC torna simülatörü bahsediyorsun ?

Aynen kardeşim torna simülasyon programı freze simülasyon programı falan kullanıyorum.

PC eğer masaüstü ise işlemci soketindeki pinlerden bir kaçını kır, eğme direk kır veya BIOS'tan işlemciye verilen amperi arttır. PC açıldığında kendiliğinden bozulur zaten. Ama para kolay kazanılmıyor, bu yaptığın hareket doğru bir şey değil. Biz burada hayat dersi vermeyiz, sadece kullanıcı sorunlarını çözeriz. İyi Sosyal'ler.

Aynen kardeşim torna simülasyon programı freze simülasyon programı falan kullanıyorum.
Bizde gerçeğini kullanalım neyse enesaltuntas dediğini yaparsa PC açılmaz, öyle oldu ya da işlemciyi sök içine birazcık termal macun dök anakartın işlemci girişine işlemci fazla ısınmaktan açılmaz. Bende öyle oldu, azcık döktüm yanlışlıkla ve gitti.

Merhaba.
Böyle bir durumu elbette ki technopat ortamında bulunan hiç kimse onaylamayacaktır.
Ancak ailen zor durumda kalmayacak ise imkanları var ise bunu vicdani olarak senin değerlendirmen gerek durumlarını biz bilemeyiz.

Her şey yolunda ve ailen için sorun teşkil etmeyecek ise.

Yanlışlıkla yüksek voltajlı bir adaptör takmış olabilirsin belki.

Tasvip etmemek ile birlikte, eğer kaçınılmaz bir durum halini almışsa, BIOS' u yüklerken gücü kes. BIOS' u güncellerken batarya takılı değildir ve kazayla adaptör ile bağlantı kopmuştur. Muayeneye götürmeden önce kendim bir bakımdan geçirmek istedim dersin. Fiziksel bir şeyler yaparsan anlaşılma ihtimali yüksek, eğer yakın zamanda incelenecekse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı