Dizüstü bilgisayar seçimi

• Konuyu başlatan svnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 699
Yani ihtiyacınıza bağlı siz biraz düşünün ama 20knın altında düzgün bir laptap bulmanız zor en düşük 20k gibi bir sayı belirleyin 30k vs. Her türlü iyi bir laptap bulunur.
maksimum 40 diye düşündüm

Maksimum kaç verebileceğinizi söylemeniz daha iyi olur. Oyun da oynayacaksanız 20k veya üstü iyi olur.
maksimum 40 bin tl

yani daha düşük fiyat olursa daha iyi olur ama en fazla bu olur

Tamamdır 35 civarı bir şeyler atarım birazdan.

Bu var hocam 40k ya kadar zorlamak istemedim bu işinizi görür.

Son düzenleme:
Tamamdır 35 civarı bir şeyler atarım birazdan.

Bu var hocam 40k ya kadar zorlamak istemedim bu işinizi görür.
teşekkür ederim

Bir de 3070 Ti'li bir Acer Nitro var ama ms değeri yüksek diye biliyorum. Yine de atayım 1 dakika.

@Jesus Wicked @Artoria Pendragon hocalarım benden iyi bilir.

Bu kaç ms hocam iyi bir araştırın. Ona göre bu laptap ta çok güzel ama RAM'ini 32 GB yapın bu parçalara az kalır 16 GB. Bir inceleme videosu da var. Donanım Arşivi'nin. Bir bakın o videoyada.

Son düzenleme:
Bir de 3070 Ti'li bir Acer Nitro var ama ms değeri yüksek diye biliyorum. Yine de atayım 1 dakika.

@Jesus Wicked @Artoria Pendragon hocalarım benden iyi bilir.

Bu kaç ms hocam iyi bir araştırın. Ona göre bu laptap ta çok güzel ama RAM'ini 32 GB yapın bu parçalara az kalır 16 GB. Bir inceleme videosu da var. Donanım Arşivi'nin. Bir bakın o videoyada.
teşekkür ederim

Oyun amaçlı alınacaksa arkadaşın attığı Acer Nitro daha iyi olur ancak taşınacak ve gündelik kullanım için de alınacaksa Victus daha iyi seçenek. Kasa olarak TUF serisinden geride kalsa da gayet sade bir bilgisayar. HP Victus 16-S0015NT 7Z586EA Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe işlemci olarak önceki Victus'tan iyi, alabilirseniz tavsiye ederim.
teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı