Dizüstü bilgisayar vs iPad

Mistralcoo

Kilopat
Daha fazla  
Üniversitede 4 sene boyunca kullanmayı düşünüyorum kafamdaki laptop ve IPad'ler:

iPad alırsam ileride kalemde alabilirim not almayı kolaylaştırmak için.

Sadece üniversitede derslerde vb kullanılacak not tutmak webde gezinmek için belki Netflix. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Daha iyi laptop modellerine bakabilirsiniz, o laptop TN panel kullanıyor, büyük ihtimalle iPad daha iyi bir panel kullanıyor. iPad mini 2 kullanıcısıyım, performansı düştü ama salonda otururken cidden çok işine yarıyor, 14 inç laptop olmasına rağmen çok özgür hareket edemiyorum. Bana göre iPad daha iyi olur.

Merhaba. Yanlis bilmiyorsam su an İpad Air alana Airpod hediye ediyorlar. 2 hafta once tanidigim almisti. Su an devam ediyorsa harika firsat. Sonra ikinci el olarak Airpodu sattiginiz zaman İpad Mini fiyatina İpad Air almis oluyorsunuz. Bir de egitim fırsatlarindan yararlanin. İpad’i daha ucuza alabilirsiniz boylece. Kalem olarak Logitech Crayon tercih edin bence. Bunlari almak icin Pozitif Teknoloji sitesine bakmanızı oneririm. Bir de Apple bayisine sorun. Ucuza alabilirsiniz.

Sorunuza cevap vermeyi unutmusum ama cevabim zaten belli. 😁😁

Daha iyi laptop modellerine bakabilirsiniz, o laptop TN panel kullanıyor, büyük ihtimalle iPad daha iyi bir panel kullanıyor. iPad mini 2 kullanıcısıyım, performansı düştü ama salonda otururken cidden çok işine yarıyor, 14 inç laptop olmasına rağmen çok özgür hareket edemiyorum. Bana göre iPad daha iyi olur.
ne kadar süredir ipad mini 2 kullanıyorsunuz sizce 4 sene götürebilir mi?

Eğer oyun oynamayacaksanız iPad almanız daha iyi olur. Ders çalışırken ve not alırken kalemle kullanırsınız sizin için daha iyi ve kolay olmuş olur. Şu an alacağınız iki IPad'de 2019 yılın da çıktığı için 2025-2026 yılına kadar destek alır ve güncel kalır. Ama o laptopu iyi bir performansta 3 seneden fazla kullanabileceğinizi sanmıyorum.
Not: Şu anda hali hazır da üniversite öğrencisi olduğunuz için eğitim kampanyasından da faydalanarak hediye AirPods alabilirsiniz. iPad Air 3 alırsanız. Bu da iPad 7 fiyatına denk geliyor. Bence güzel bir kampanya değerlendirin.

Ne kadar süredir iPad mini 2 kullanıyorsunuz sizce 4 sene götürebilir mi?

Ben 2015 yazında satın almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 2013 modeldi (tam hatırlamıyorum ama öyle bir şeydi) ona rağmen hala taş gibi kullanıyorum ve memnunum. Bazı uygulamaları desteklemiyor, ama elimde olanlar iş görüyor.

Merhaba. Yanlis bilmiyorsam su an iPad Air alana airpod hediye ediyorlar. 2 hafta once tanidigim almisti. Su an devam ediyorsa harika firsat. Sonra ikinci el olarak airpodu sattiginiz zaman iPad mini fiyatina iPad Air almis oluyorsunuz. Bir de egitim fırsatlarindan yararlanin. iPad’i daha ucuza alabilirsiniz boylece. Kalem olarak Logitech crayon tercih edin bence. Bunlari almak için pozitif teknoloji sitesine bakmanızı oneririm. Bir de Apple bayisine sorun. Ucuza alabilirsiniz.

Sorunuza cevap vermeyi unutmusum ama cevabim zaten belli. 😁😁

Farklı kalemler desteklediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Apple bayisine bir gitmemiz var o zaman :D teşekkürler.
Ben 2015 yazında satın almıştım, yanlış hatırlamıyorsam 2013 modeldi (tam hatırlamıyorum ama öyle bir şeydi) ona rağmen hala taş gibi kullanıyorum ve memnunum. Bazı uygulamaları desteklemiyor, ama elimde olanlar iş görüyor.

Anladım o zaman iPad tercih edersem 4 sene idare eder.

Dizüstü mantıklı ama iPad kadar da rahat değil iPad kullanıcısı olarak bende iPad Air 3'e geçmeyi düşünüyorum bende düşünüyorum ama kararı zor kendi ihtiyaçlarınız çok belirleyici kararınızda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı