Dizüstü bilgisayar YouTube videosunda takılma yapıyor

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Yan sekmelerde 20-21 sekme açık. Bundan dolayı olabilir mi? Bazen bilgisayarı kullanırken "dıdıdıt" diye ses de geldiği oluyor. Zorlanıyor olabilir mi? Bu sekmeleri her zaman kullanmasam da arada sırada baktığım sekmeler olduğu için açık duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan sekmelerde 20-21 sekme açık. Bundan dolayı olabilir mi? Bazen bilgisayarı kullanırken "dıdıdıt" diye ses de geldiği oluyor. Zorlanıyor olabilir mi? Bu sekmeleri her zaman kullanmasam da arada sırada baktığım sekmeler olduğu için açık duruyor.

Kral PC ne bende bir zamanlar benzer bir problem yaşıyordum özellikle ders çalışırken belki yardımcı olabilirim.

Hocam i5-12450H, 4060, 16 RAM, 512 GB SSD var. Az önce yukarıya konuyu yazarken bile takıldı yani. Şaşırdım.

Şöyle hocam eğer çok fazla YT videosu tüketiyorsanız her türlü PC'yi yoruyor YT iyi bir PC değilse benim eski külüstür PC de tek bir sekmede YT cideosunu açarken yüklerken yaklaşık 3 4 dakika bekliyordum ve Windows 11'di Windows 11'den sürümünü Windows 10 çekince bilgisayar bir anda kendine geldi bazı PC'ler hala şu anda Windows'la uyumluluk problemi yaşıyor belki de bu yüzden yapıyordur. Bunun haricinda bilgisayara virüs bulaşmış olabilr eğer crack içerik tüketiyorsanız bu da PC sağlığını etkiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı