BeRr Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #1 Merhaba, ben format atacağım da laptopa, nasıl atabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.572 Çözümler 19 6 Ağustos 2021 #3 BeRr dedi: Merhaba, ben format atacağım da laptopa, nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Başlangıç Seviyesi Format Artı 0 Eksi
BeRr dedi: Merhaba, ben format atacağım da laptopa, nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... Başlangıç Seviyesi Format
KS KS BeRr Zeptopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #4 Tearz dedi: Başlangıç Seviyesi Format Genişletmek için tıkla... Knk zaten Windows vardı mavi ekran veriyor boota girince hiçbir şey gözükmüyor Windows boot manager var sadece Artı 0 Eksi
Tearz dedi: Başlangıç Seviyesi Format Genişletmek için tıkla... Knk zaten Windows vardı mavi ekran veriyor boota girince hiçbir şey gözükmüyor Windows boot manager var sadece