- Makaleler
- 8
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alırsınız hocam. Tecrübesini ettim. Az ya da çok fark etmiyor.Düzgün yapılırsa sorun olmaz.
Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alırsınız hocam. Tecrübesini ettim. Az ya da çok fark etmiyor.Düzgün yapılırsa sorun olmaz.
Bende HP Pavilion 15 serisinden var. Tam modeli bilmiyorum ama özellikleri;Olabilir. Laptoplar ile ilgili özel bir şey yok ama modele göre değişebilir tabii. OC olamayan monitörler de var. Ama çok verimli olmayacaktır.
Laptoplarda da, monitörlerde de OC önermiyorum şahsen.
Ben normalde Dizüstülerde Monitör OC olur mu diye sormuşrum... Bir moderatör bu şekilde bana konu açmış. Ram yapmayı hiç denemedim ama evet Ekran Kartında oluyor onu biliyorumRAM ya da GPU'ya yapılabilir ama.
Kanka direkt MSI AfterBurner kullanarak yap. Çok daha kolay ve pratikGörüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alırsınız hocam. Tecrübesini ettim. Az ya da çok fark etmiyor.
Eki Görüntüle 719570
**Confused Visible**Isınma sorununa yol açtığından dolayı laptop'lara OC önerilmez. Tabii sıvı nitrojene sokarsınız laptop'u orası ayrı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.