Dizüstü bilgisayara RAM takviyesi yapıp yapamayacağımı nasıl anlarım?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum fakat hazır 32 GB laptop fiyatları pahalı olabileceği için 16 GB RAM olan fakat 32 GB'a yükseltilebilecek bir dizüstü almayı düşünüyorum. RAM takviyesi yapıp yapamayacağımı nasıl öğrenirim? Ve RAM takviyesi yapmanın neden olacağı olası bir problem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum fakat hazır 32 GB laptop fiyatları pahalı olabileceği için 16 GB RAM olan fakat 32 GB'a yükseltilebilecek bir dizüstü almayı düşünüyorum. RAM takviyesi yapıp yapamayacağımı nasıl öğrenirim? Ve RAM takviyesi yapmanın neden olacağı olası bir problem var mıdır?
Uyumlu güzel ram takarsan bir problem olmaz. Genelde laptop üreticisinin kendi sayfasında ne kadar yükseltebileceğin ve boş slot vs. yazar. İşlemci sayfasından da maksimum kaç mhz ram desteklediğini görürsün.

Laptop önerisi için aylık post açma sınırı var hocam, o sınırı kullandığım için yeni post açamıyorum. Fikirlerim yeni zamlarla birlikte değiştiği için sordum bu sorumu.
Bütçe belli ise forumda aratın yakın zamanda o bütçelerde önerilmiş cihazlar vardır. Fikir edinebilirsiniz.

Bütçe belli ise forumda aratın yakın zamanda o bütçelerde önerilmiş cihazlar vardır. Fikir edinebilirsiniz.
Hocam biraz daha inceledim baktığım modelleri ve şu modeli düşünüyorum HP Victus

Bu modelde şu anda 2x8GB mı yoksa 1x16GB mı olduğunu ve nasıl arttırabieceğimi nasıl öğrenebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı