hoinxn
Decapat
- Katılım
- 24 Ocak 2023
- Mesajlar
- 105
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam bilgisiyar ile uyumlu ram ve ssd taktınız değilmi.Merhabalar, Lenovo 15IAX9 sahibiyim. Sisteme ek olarak RAM ve SSD ekledim ancak görüntü gelmiyor. Kapatmaya çalıştığımda kapanmıyor. Yardımcı olabilirseniz minnettar olurum. Teşekkürler
Arkadaşım ram çok değişik bir konu. Aynı model ram 1 sene aralıklar ile alsanız ve o ram yeni üretim ise o bile uymayabiliyor bazen.Evet uyumlu aldım ancak RAM'i çıkarınca sorun düzeldi.
Cidden öyle, SSD ile çalıştı ama RAM ile çalışmadı, yinede teşekkür ederim.Arkadaşım ram çok değişik bir konu. Aynı model ram 1 sene aralıklar ile alsanız ve o ram yeni üretim ise o bile uymayabiliyor bazen.
Aslında Ram ile uyumlu özellikleri, hatta yorumlarda da çalıştığını söylemişler ama bende çalışmadı, biraz şans işi teknoloji.Aslında sorun anakart ile alakalıda olabilir. Pc ve ram tam modeli yazarsanız bakayım. Üzerindeki ram ler nedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.