Dizüstü bilgisayara SSD takma

ErtuqrulK

Centipat
Herkese iyi günler. Ben dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Bilgisayarıma SSD takmak istiyorum internetten birçok video izledim. Ancak sormak istediğim şey şu:
CD yerine takılan kızaktan aldığımda oraya SSD takmak mı mantıklı yoksa hard diski söküp onun yerine SSD takıp hard diski CD yerine takmak mı mantıklı. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

Hem HDD hem DVD portları SATA2 olduğu için performans fark etmez mantıken. Ama adamlar 2.SATA portunda DVD var diye BIOS yazılımında özel bir numara çektilerse farkedebilir. Sizinki kolay değişen türden bu aşağıdaki videoda olduğu modelden ise, ben olsam HDD'yi SSD ile değiştirirdim, DVD'yi çıkarıp kızakla birlikte eski HDD'yi kullanırdım :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

merhaba herkese.
ben acer asper 5742g i3 işlemci ve 4gb ramli dizüstü bilgisayarıma ssd takmak istiyorum. yedekleme yapmamın dışında başka bir işlem yapmam gerekiyor mu, hangi marka önerirsiniz, bu donanıma uyumlu mu ssd. ayrıca rami 8gb yükseltsem 2 slota 4gb mı takmalıyım. 8 gb taktım fakat uymadı sadece 1 slota takmıştım.
teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı