Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
- Meslek
- Uçak Teknikeri
Şu an PC'de takılı Corsair MP510 M.2 SSD var. İşletim sistemi ve programlar buraya kurulu, bir de Seagate 1 TB harddisk var. Aklıma şöyle bir şey geldi. Sık oynadığım oyunlar (CS, PUBG) M.2'ye kurulu, ben de takviye alıp arada oynadığım (GTA, ETS 2, R6) oyunları bu takviye SSD'ye kurayım, harddiski de veri depolama (film, dizi, fotoğraf) olarak kullansam bana öneriniz ne olur?
Aklımda ikinci el WD markasının Black modeli var. Dizüstü bilgisayardan çıkma 750 GB SSHD'ler var almam mantıklı olur mu? Yoksa para verip 480 GB sıfır almak mı mantıklı? Almayı düşündüğüm SSD ekte mevcut.
Bütçe konusu elimde fazladan harddisk var 6 TB eğer o satılırsa 1000 TL satılmaz ise 400.
Not: Bu 6 TB harddiski kullan demeyin çünkü güvenlik diski WD60PURX.
Aklımda ikinci el WD markasının Black modeli var. Dizüstü bilgisayardan çıkma 750 GB SSHD'ler var almam mantıklı olur mu? Yoksa para verip 480 GB sıfır almak mı mantıklı? Almayı düşündüğüm SSD ekte mevcut.
Bütçe konusu elimde fazladan harddisk var 6 TB eğer o satılırsa 1000 TL satılmaz ise 400.
Not: Bu 6 TB harddiski kullan demeyin çünkü güvenlik diski WD60PURX.
Son düzenleyen: Moderatör: