Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Sıkıntı da o ya zaten.
Bilgisayarı 20 gün içinde rapor haline getiriyor üretici. Ondan sonraki süreç sürebiliyor. Bunu şikayet ederseniz daha da uzun sürüyor. Yani sürmesi demek, sürmesi demek. Cihazsız kalmak demek bir süre. Anlatabildim mi?
Hatalı alıntılama yapmışsınız. Buna da artık bir şey diyemem. Göndermezler, iade yapmaya çalışırlarsa cümlesini anlamak zor olmamalı. Siz yine o cihazı edinirsiniz, üst cihazı edinirsiniz ama süreç sizi uğraştırır. Cümle bu kadar kısa ve basit.
Siz de gerçek dünyadan ve imladan bi habersiniz hocam. Bunlar var, ki ben de bu haklarımla çeşitli iadelerde bulundum. Fakat bilmediğiniz şey, bu süre zarfında olan gecikmeler. Herkesi etkilemez, benim de çok umrumda olmadı fakat bazı kişilere fark ediyor. Ben de burada o bilgiyi sundum, mutlaka onu yapın demedim. Bence öyle yani, okumayla alakalı meseleler. Ayrıca konu sahibinin dönütü bile yokken konuşmak yanlış. Konuyla alakasız mesajlar, başlangıç sizden.
Sizin güzelliğiniz için değil, konuya internet tarayıcı vasıtasıyla aramaya yapıp giren kullanıcılar yanlış bilgi almasın diye bir yanıtlama çabasındayım. Öyle bir niyetim olsa daha nazik bir dille teklif ederdim.
Tam model kodu yok mu hocam. Bir de 2 hafta geçmiş bu süreçte hiçbir şey yapmadınız mı teknik servisi aramak gibi. Garantide bitmemiş sanırım yeni cihaz.