Dizüstü bilgisayarı başka bir şeyle şarj etmek mümkün mü?

20 iş günü içinde sorun çözülmezse tazminat isteyebiliyorsun. Süreç 10 iş gününü geçerse yedek cihaz talep edebiliyorsun.
Okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Sıkıntı da o ya zaten.
Bilgisayarı 20 gün içinde rapor haline getiriyor üretici. Ondan sonraki süreç sürebiliyor. Bunu şikayet ederseniz daha da uzun sürüyor. Yani sürmesi demek, sürmesi demek. Cihazsız kalmak demek bir süre. Anlatabildim mi?

Göndermezse diye bir şey yok. muadili ile değişim yoksa elindeki gerekirse 4090 ı verecek.
Hatalı alıntılama yapmışsınız. Buna da artık bir şey diyemem. Göndermezler, iade yapmaya çalışırlarsa cümlesini anlamak zor olmamalı. Siz yine o cihazı edinirsiniz, üst cihazı edinirsiniz ama süreç sizi uğraştırır. Cümle bu kadar kısa ve basit.

Ben 3060'dan 4070'e geçtim aynı şekilde. Düzgün cihaz yapsınlar benim derdim değil.
Benim derdim de değil? O zaman niye açıklama yapıyorsunuz?
 
Ondan sonraki süreç sürebiliyor.

kendi haklarından birhabersin. Okuyabilmen için link bırakıyorum. Kararın uygulanmasında bir hata olursa dediğim gibi tazminat alabiliyorsun.

Benim derdim de değil? O zaman niye açıklama yapıyorsunuz?
yanıtlamak zorunda değilsin. Biliyorsun. Ama ilgini çekmişim ;)
 
Kendi haklarından bihabersin. Okuyabilmen için link bırakıyorum. Kararın uygulanmasında bir hata olursa dediğim gibi tazminat alabiliyorsun.
Siz de gerçek dünyadan ve imladan bi habersiniz hocam. Bunlar var, ki ben de bu haklarımla çeşitli iadelerde bulundum. Fakat bilmediğiniz şey, bu süre zarfında olan gecikmeler. Herkesi etkilemez, benim de çok umrumda olmadı fakat bazı kişilere fark ediyor. Ben de burada o bilgiyi sundum, mutlaka onu yapın demedim. Bence öyle yani, okumayla alakalı meseleler. Ayrıca konu sahibinin dönütü bile yokken konuşmak yanlış. Konuyla alakasız mesajlar, başlangıç sizden.
Yanıtlamak zorunda değilsin. Biliyorsun. Ama ilgini çekmişim ;)
Sizin güzelliğiniz için değil, konuya internet tarayıcı vasıtasıyla aramaya yapıp giren kullanıcılar yanlış bilgi almasın diye bir yanıtlama çabasındayım. Öyle bir niyetim olsa daha nazik bir dille teklif ederdim.
 
Tam model kodu yok mu hocam. Bir de 2 hafta geçmiş bu süreçte hiçbir şey yapmadınız mı teknik servisi aramak gibi. Garantide bitmemiş sanırım yeni cihaz.

Yeni cihaz değil ben aslında düzelttim bunu kendi kendine düzeldi 1 hafta falan düzgündü bugün gene bozuldu teknik servisi arayacağım şu an.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı