Yüksek performansa alsa bile kasar çözümü o değil.Batarya ile oynayacaksan pil ayarlarından yüksek performans yap, ama pilin arkadaşın dediği gibi 30 dakikada biter.
Bence güç kablosuna takılı oynaman daha iyi olur.
Hayatımda hiç laptop kullanmadığım için bilmiyordum, verdiğin bilgi için sağol.Yüksek performansa alsa bile kasar çözümü o değil.
Geforce experience uygulamasını açıp ayarlarda battery boost işaretini kaldır. Oynuyacağın oyunu optimize et tekrar geforce experience uygulamasından.
Bilgisayar güç seçeneklerinden yüksek performansa al.
Yine olmazsa nvidia denetim masasını ve intel hd grafic denetim masasınında ne kadar batarya ile kullanım ayarları varsa hepsiyle oyna performans ayarlarını yükselt.
Yine olmazsa arama çubuğuna "performans seçenekleri" yaz ve en iyi performans için ayarla seçeneğini tıkla.
Kısaca bilgisayarını kurcala biraz tanı öğren bizde anamızın karnından bilgisayarı kullanmasını bilerek doğmadık ya, her yeri kurcalaya kurcalaya öğreniyorsun herşeyi.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.