Dizüstü Bilgisayarı Pille Kullanırken Kasması

odabas32

Megapat
Daha fazla  
Sarjda iken oyunlarda hiç kasma yapmıyor ama pil gücüne alınca güç ayarlarından yüksek performans seçili ve Nvidia ekran kartı ile çalıştırdığım halde kasma yapıyor. Sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya kullanılır iken zaten hiçbir zaman en yüksek performansı alamazsın laptoplarda.
İllede fiş takılı iken nasılsa batarya kullanırkende aynısı olsun dersen bir sürü ayarı var onların. Ama sonuç olarak ne olur laptobun yarım saat bile dayanmaz biter pili.

Batarya ile oynayacaksan pil ayarlarından yüksek performans yap, ama pilin arkadaşın dediği gibi 30 dakikada biter.

Bence güç kablosuna takılı oynaman daha iyi olur.

Geforce experience uygulamasını açıp ayarlarda battery boost işaretini kaldır. Oynuyacağın oyunu optimize et tekrar geforce experience uygulamasından.
Bilgisayar güç seçeneklerinden yüksek performansa al.
Yine olmazsa nvidia denetim masasını ve intel hd grafic denetim masasınında ne kadar batarya ile kullanım ayarları varsa hepsiyle oyna performans ayarlarını yükselt.
Yine olmazsa arama çubuğuna "performans seçenekleri" yaz ve en iyi performans için ayarla seçeneğini tıkla.

Kısaca bilgisayarını kurcala biraz tanı öğren bizde anamızın karnından bilgisayarı kullanmasını bilerek doğmadık ya, her yeri kurcalaya kurcalaya öğreniyorsun herşeyi.
:)

Yorumlarınıza göre benim derdimi anlamamışsınız, benim sorunum şu yönde; dizüstü bilgisayarımın pili çıkmadığı için sürekli şarjda oynarsam pilinin kısa sürede öleceğini söyledi çevremdekiler. Bende pilin ölmemesi için şarj dolduktan sonra artık ne kadar dayanırsa pil gücünde oynayıp sonra tekrar fişe takıp oynamak istiyorum. Bilgisayarım yeni olduğu için pilinin hemen ölmesini istemem.

Geforce experience uygulamasını açıp ayarlarda battery boost işaretini kaldır. Oynuyacağın oyunu optimize et tekrar geforce experience uygulamasından.
Bilgisayar güç seçeneklerinden yüksek performansa al.
Yine olmazsa nvidia denetim masasını ve intel hd grafic denetim masasınında ne kadar batarya ile kullanım ayarları varsa hepsiyle oyna performans ayarlarını yükselt.
Yine olmazsa arama çubuğuna "performans seçenekleri" yaz ve en iyi performans için ayarla seçeneğini tıkla.

Kısaca bilgisayarını kurcala biraz tanı öğren bizde anamızın karnından bilgisayarı kullanmasını bilerek doğmadık ya, her yeri kurcalaya kurcalaya öğreniyorsun herşeyi.
:)

Bu yöntemleri denedim zaten ama yine kasıyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı