Dizüstü bilgisayarıma SSD önerisi

Yer
Aydın
Son düzenleyen: Moderatör:
Linkini attığım laptopa sahibim. 480-512 GB SSD'ye yükseltmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. M.2 veya SATA fark etmez, hangisi uygunsa. 650TL bütçem var.

Ek olarak, aldığım SSD'yi direkt takabilir miyim, yoksa halihazırda takılı olan 128 GB SSD'yi çıkarmam mı gerekir?

128 GB olan SSD'yi çıkartıp yeni aldıpınız SSD'yi takmanız gerekir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakiyse 1 tane 2.5 inç SSD takabilirsiniz.

Linkini attığım laptopa sahibim. 480-512 GB SSD'ye yükseltmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. M.2 veya SATA fark etmez, hangisi uygunsa. 650TL bütçem var.

Ek olarak, aldığım SSD'yi direkt takabilir miyim, yoksa halihazırda takılı olan 128 GB SSD'yi çıkarmam mı gerekir?

Bilgisayarınızda m2 olduğundan eminsiniz değil mi? 128 gb ssd şuan hangi slotta? m2 slotunda mı yoksa sata slotunda mı. Elinizdeki ssd hangi slottaysa diğerine göre alın SSD'yi. Elinizdeki boşa gitmesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı