Dizüstü Bilgisayarımın Ethernet Girişi Yok

Romera

Centipat
1CD59857-160E-400F-8932-29DA35F83BA5.jpeg

Lenovo laptop aldım internet kablosunun soket yeri yok.

Resimde gördüğünüz gibi bir kablo lazım bana bu internet hızını düşürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sokat versiyonları laptop unuzla aynıysa hız azalmaz suan en güncel versiyon usb3.1.
Ama siz yinede laptop unuzu tekrar kontrol edin benimkinde de ehternet girişi yok sanıyordum ama üzerinde koruma varmış.🙂

Aynen dediğiniz gibi o modelde ethernet girişi yok. Sorduğunuz soruya gelince hızı düşürür mü bilmiyorum. Ama siz iyice araştırıp almanızı öneririm.

Bazı internet firmaları laptopunun Ethernet girişi olmadığı için bu adaptörü yanında yolluyor. Ben ASUS marka bir laptop aldım Ethernet girişi yoktu. ASUS laptopun yanında bu adaptörü yollamış uzun zamandır kullanıyorum çok kullanışlı.

Bazı internet firmaları laptopunun Ethernet girişi olmadığı için bu adaptörü yanında yolluyor. Ben ASUS marka bir laptop aldım Ethernet girişi yoktu. ASUS laptopun yanında bu adaptörü yollamış uzun zamandır kullanıyorum çok kullanışlı.
bana yollamadılar hocam hangi modelini aldınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı