Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 RAM 32 GB Ekran kartı RTX 3070 mobile İşlemci İ7 11800H Laptopu garantiden değişimle dün aldım. Dünden beri de fanlar çalışmıyor. Ayarlara, ısı kiplerine, her şeye baktım, çalıştıramadım. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
Laptopu garantiden değişimle dün aldım. Dünden beri de fanlar çalışmıyor. Ayarlara, ısı kiplerine, her şeye baktım, çalıştıramadım. Ne yapmam gerek?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 10 Kasım 2023 #2 Yük altında mı çalışmıyor? Artı 0 Eksi
yusufalveroglu Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #3 Emper dedi: Laptopu garantiden değişimle dün aldım. Dünden beri de fanlar çalışmıyor. Ayarlara, ısı kiplerine, her şeye baktım, çalıştıramadım. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi sıcaklıklarda çalışmıyor mesela ben RX6400 ekran kartı kullanıyorum 60 dereceden sonra çalışıyor fanı. Artı 0 Eksi
Emper dedi: Laptopu garantiden değişimle dün aldım. Dünden beri de fanlar çalışmıyor. Ayarlara, ısı kiplerine, her şeye baktım, çalıştıramadım. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi sıcaklıklarda çalışmıyor mesela ben RX6400 ekran kartı kullanıyorum 60 dereceden sonra çalışıyor fanı.
kebab man Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 1.684 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #4 CPU Temp ile yük ve boşta iken dereceleri kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
yunij41 Attopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Sistem Özellikleri (asus laptop model N61Ja) 4 gb ram DUR 2 GB YAZIYO EN SON BAKTIĞIMDA 4 DÜ (neyse BIOS a bakarım) 64 bit windows 7 ultimate windows aktive edildi Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 laptopun zero fan adlı özelliğe sahip olup olmadığına bak bence Artı 0 Eksi
KS KS Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #6 yusufalveroglu dedi: Hangi sıcaklıklarda çalışmıyor mesela ben RX6400 ekran kartı kullanıyorum 60 dereceden sonra çalışıyor fanı. Genişletmek için tıkla... 90 derece civarı o yüzden oyunlarda vesaire kapanıyor bilgisayar. yunij41 dedi: laptopun Zero fan adlı özelliğe sahip olup olmadığına bak bence Genişletmek için tıkla... Öyle bir özelliği yok. 105993 dedi: Yük altında mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hiç çalşışmıyor. Artı 0 Eksi
yusufalveroglu dedi: Hangi sıcaklıklarda çalışmıyor mesela ben RX6400 ekran kartı kullanıyorum 60 dereceden sonra çalışıyor fanı. Genişletmek için tıkla... 90 derece civarı o yüzden oyunlarda vesaire kapanıyor bilgisayar. yunij41 dedi: laptopun Zero fan adlı özelliğe sahip olup olmadığına bak bence Genişletmek için tıkla... Öyle bir özelliği yok. 105993 dedi: Yük altında mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Evet hiç çalşışmıyor.
yusufalveroglu Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #7 Emper dedi: 90 derece civarı o yüzden oyunlarda vesaire kapanıyor bilgisayar. Öyle bir özelliği yok. Evet hiç çalşışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi vs varsa garantiye gönderin garantisi yok ise anlıyorsanız eğer fanların bağlantılarını kontrol edin ve en son ne zaman temizlediniz. Artı 0 Eksi
Emper dedi: 90 derece civarı o yüzden oyunlarda vesaire kapanıyor bilgisayar. Öyle bir özelliği yok. Evet hiç çalşışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam garantisi vs varsa garantiye gönderin garantisi yok ise anlıyorsanız eğer fanların bağlantılarını kontrol edin ve en son ne zaman temizlediniz.
KS KS Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 yusufalveroglu dedi: Hocam garantisi vs varsa garantiye gönderin garantisi yok ise anlıyorsanız eğer fanların bağlantılarını kontrol edin ve en son ne zaman temizlediniz. Genişletmek için tıkla... Gönderdim hocam zaten bir çözüm bulamayınca. Artı 0 Eksi
yusufalveroglu dedi: Hocam garantisi vs varsa garantiye gönderin garantisi yok ise anlıyorsanız eğer fanların bağlantılarını kontrol edin ve en son ne zaman temizlediniz. Genişletmek için tıkla... Gönderdim hocam zaten bir çözüm bulamayınca.