Dizüstü Bilgisayarın İşlemcisine Dis Macunu Testi

emircanerzik

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma bir test yaptım. Termal macunsuz termal macunlu ve diş macunlu bilgisayarımın ısılarını ölçtüm ekran görüntüsü almadım fakat not ettim. Elde ettiğim değerler aşşağıdaki gibidir.

Termal Macunsuz Yükte Değilken:65-70
Termal Macunsuz Yükte İken: 80-85

Termal Macunlu Yükte Değilken:40-45
Termal Macunlu Yükte İken:45-50

Diş Macunu Yükte Değilken:45-50
Diş Macunu Yükte İken:55-60

Evet neredeyse diş macunu ile termal macunu çok yakın bir değer elde ettik testteki Dizüstü Lenovo G500
Sıcaklıklar santigrat değerindedir. Uzun süre kullanımda ne olacağı belli değildir macun kuruyabiliceği için
1-2 günden fazla kullanmayın. Diş macunu sürdüğünüz halde tüm sorumluluklar size aittir.

Pardon geç gördüm Sensitive diş macunun markası ve diş macunu ile kullanacaksanız her 24 saatte bir yenileyin çünkü kuruyabilir diş macunu.

Sadece elimde elimde diş macunu vardı. :( İşlemcilere işkence testleri çok severim beni sinirlendiren pentium işlemciyi yakmıştım ve parçalamıştım o olsaydı daha çok işkence yapardım. :D

Ben arko kremle uzun süre çalıştırmıştım. Pentium D işlemcimi neden derseniz termal macun bulamamıştım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle işlerle uğraşmayın arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşım, sende millete ne güzel örnek oluyorsun. Ben bu işi yapanlara kesinlikle inanmıyorum. İnsanların cihazlarına zarar vermek için, başlatılmış saçma bir konu. Buradan örnek alıp denemeye, çalışanlarda olabilir. Bir video çek de bakalım. Diş macunu ile 45 derece sıcaklığı bir görelim. Sürerken ki videoyu da unutma ama.

Böyle işlerle uğraşmayın arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşım, sende millete ne güzel örnek oluyorsun. Ben bu işi yapanlara kesinlikle inanmıyorum. İnsanların cihazlarına zarar vermek için, başlatılmış saçma bir konu. Buradan örnek alıp denemeye, çalışanlarda olabilir. Bir video çek de bakalım. Diş macunu ile 45 derece sıcaklığı bir görelim. Sürerken ki videoyu da unutma ama.
Tamam senin için video paylaşacağım.

Ben bu işi yapanlara kesinlikle inanmıyorum.
O zaman biraz Google amcayı araştırsan iyi olur. Şahsen denemiş biri olarak kanıtları da sosyalde paylaşmıştım.
Ayrıca bu yönetimi elinde macun olmayan ve kısa süreli macun alana kadar kullanmayı sağlamak içindir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı