Dizüstü Bilgisayarın İşlemcisine Dis Macunu Testi

Yükte iken 55 - 60 C° demişsiniz bu mümkün mü?
İntel güncel işlemcilerden ise mümkün. Ancak yükte fazla macun dayanmayabilir. O yüzden macun alana kadar kullanılması gerektiğini yazmıştım önceki mesajda.

Oyunda diş macunu ile 60 derece çalışsın, bulunduğum bölgede, bilgisayarımı yere atar kırarım.:ROFL: 50 TL değerinde macun kullanıyoruz, yine istediğimiz değerlerde çalışmıyor.

Kadir o değil de bro. Sen bana video göndermemiş miydin? Cihaz 70'i geçmiyor diye, GTA 5'de. Bende demiştim ki; Yazın geçmeyecek laptop yoktur, bu sıcaklarda diye. Geçen Mesut'un inceleme videosu vardı. Cihaz 88, 99 arası çalışıyordu. (TULPAR) Normal bu cihazlar için. GTA'da işlemciyi %99 yaparsan, çok az bir kayıpla 80 derece üstüne çıkmaz cihaz. (y) @Silinen üye

Son düzenleyen: Moderatör:
@immortalizm GTA'da işlemci kullanımı en çok %70 oluyor, 70 derece civarı çalışıyor bilgisayar. Ben prime95'te %100 yükte çalıştırdığımda bu sıcaklıkları görüyorum. Ayrıca işlemciyi %99 yaparsan Turbo Boost devre dışı kalır ve çok fazla performans kaybı yaşarsın, birçok takılma olur oyunda.

Bazı oyunlarda olmaz da. En fazla kaybedeceğin 5-8 FPS olur. Senin ekran kartın güçlü. Mesela, Witcher 3'de performans kaybı gözle görülür şekilde olur. Ama örneğin GTA'da 5 FPS anca kaybedersin. Normal, prime testi ile o sıcaklıklar. Bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı