Dizüstü bilgisayarın yalama vidaları nasıl çıkartılır?

Makaleler
9
Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar kullanıyorum. İşlemci kısmındaki 2 tane yalama vidayı nasıl kırmadan sökebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kelime bolluğu yapıyorum farkındayım ama, arkadaşlar da belirtmiş, silikon çubuğu çakmakla eritip vidaya bastırarak üzerine yapıştırın kuruduktan sonra çevirin gelsin. Ya da lehim vs. yine de en ucuz ve kolay yolu silikon, silikonun her yüzeye yapışmayacağını da belirteyim. Denemekten zarar gelmez.

Herkese yorumları için teşekkür ederim pentium arkadaşada ayrıca teşekkür ederim. tek vidayı çıkara bildim ama biri kalsada olsun termal macun süre bilicek kadar alan var bunada sükür.

Ben bir adet sökülebilir torna vida ucunu Japon yapıştırıcısı ile yapıştırıp öyle sökmüştüm yalama vidayı. Kesinlikle işe yarıyor. Tabii torna vida ucunu uzun süre feda etmiş oldum. Çok zor ayrılmıştı.

Normal takar isen buyuk ihtimal kitlenmemis olur. Sallantida cikabilir? Sen bence bir daha laptop acma . Uzerine beyaz kisimi tutacak sekilde bant yapistir diyecegim ama o alanda cok isi olur mu, bant isinir ise sonuc ne olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…