Dizüstü bilgisayarlarda MSI vs ASUS vs Monster vs HP

Daha fazla  
Merhaba yakın bir zamanda masaüstü ya da dizüstü PC alacağım. Oyun için kullanacağım gezmeye gidersem oyun oynayasım geliyor. Yakın bu zamanda PS5 aldım bir de kendime laptop alasım geldi. Sizce hangi marka iyidir şu an bütçem yok yakın zaman da alacağım.
MSI.
ASUS.
Monster.
HP.

Fiyat belirtmemişsiniz, MSI'ın Cyborg ve Thin gibi modelleri 45W ekran kartı kullanıyor ve önerilmiyor.
Monster son 1 yıldır fiyat performanstan iyice uzaklaştı, piyasada halen 12. nesil işlemci ve DDR4 RAM kullanan neredeyse başka marka kalmadı, rakiplerin artık gerisinde fiyatına göre.
ASUS genellikle 140W gibi en yüksek güçteki GPU'ları kullanıyor ve batarya konusunda daha başarılı.
HP'de ortaya karışık.

Fiyat belirtmemişsiniz, MSI'ın Cyborg ve Thin gibi modelleri 45W ekran kartı kullanıyor ve önerilmiyor.
Monster son 1 yıldır fiyat performanstan iyice uzaklaştı, piyasada halen 12. nesil işlemci ve DDR4 RAM kullanan neredeyse başka marka kalmadı, rakiplerin artık gerisinde fiyatına göre.
ASUS genellikle 140W gibi en yüksek güçteki GPU'ları kullanıyor ve batarya konusunda daha başarılı.
HP'de ortaya karışık.

Eylül gibi alacağım bütçem yok o yüzden yazmadım bilgi almak istedim lasus oyuncu laptop nasıldır.

Önereceğim bir şey varsa HP’den her bütçede uzak dur. Monster alma. Msi ve Asus bütçene uyan olursa düşünme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı