Dizüstü bilgisayarlarda Pahalılık

Laptop Fiyatları 3 Ay İçerisinde Ucuzlar Mı ?

• Evet

Oy: 6 14,3%
  • Hayır

Oy: 36 85,7%

• Oy verenlerin toplamı
    42

Teyarev

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu günlerde dolar çok yüksek seyrediyor bu yüzden de tüm parçalar pahalıya geliyor hem laptop masaüstüne göre normaldede daha pahalı bir de dolar Euro vurunca iyice bitti. Şu an laptop almak uygun zaman değildir doların düşmesini bekleyip alırsanız daha iyi olur sizin için (dolar düşer mi onu da bilmiyorum).
Şu an 6500 TL'lik Gaming laptopları hiç almayın çünkü normal bir laptopla neredeyse aynı FPS'yi veriyor. Benim bilgisayarım aldığımda 2500'dü şimdi 6200 yani normal ile Gaming arasında 300-500 TL var değmez Gaming almak.
Ama dediğiniz Gaming laptopları dolar düşükken veya fiyatı düşükken almanız daha iyi olur veya daha iyi Gaming laptopları ucuzken almanız.
Şu an beklemede kalmalısınız acele işe şeytan karışır. Şimdi alırsınız laptopu 3-4 aya aynı laptopun çok ucuzladığını görebilirsiniz veya çok daha iyisinin ucuzladığını.
(Kısacası laptop gaming diye gidip 300-500-750 tl fazla vermenize hiç gerek yok hepsi neredeyse aynı)
Pişman olursunuz.
Konuyu okuduğunuz için teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Cidden haklısın fakat bu biz laptop kullanıcılarını 2. el satışlarında kara geçirebilir

Ucuzlamaktan kastın birkaç yüz lira ise evet. Bu cihazın ben 2019 Ağustos-Eylül civarında aldığımdaki 5500 Lira fiyatı olmasını diyorsan hayır.
Stokta olmadığı için fiyat şişiyor vatan sitesindeki problem.
MacBook Pro alacak iken arasında kalıp almadığım İ5 9300H ve GTX 1660Ti'lı Asus Rog modelinin 7600 Tl civarından 10 bin Tl'li geçmesi 3 aydan kısa bir süre aldı...

Dolar düşüşe geçti çıkıp düşüyor 4 - 5 TL oldumu acımayın hemen alın daha fazla düşme ihtimali çok düşük yine çıkabilir zaten dolar 1TL 3TL olmasını beklemeyin hayal 1 - 3 TL dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…