Dizüstü Boot Sırasında Windows Ön Yükleme yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArifAk1

Hectopat
1-2 haftadır laptobum açılırken windows ön yükleme seçeneği geliyor. Hangi tuşa bassamda pc açılmıyor. Bu durum 2-3 açmada bir oluyor. Forumlarda araştırdm yöntemleri denedim bir sonuç alamadım.
Bugün sinirlendim format atayım dedim. Cd taktım yeniden başlat deyınce yine windows ön yukleme çıktı. F8'e bassam da del'e bassam da olmuyor. CD ile açılmıyor.

Bios ayarlarına dahi gıremıyorm. F8 fılan bassam hep windows ön yukleme seceneği gelıyor ve sadece windows 7 var. Yani ona da tıklıyorm açılmıyor pc.

Laptop açıkken format attım biçimlendirme seceneği çıkmadığı içinmi bilmiyorum formata rağmen aynı sorun var şu an ve canımı sıkıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım aşağıya uyguladığım yolları yazıyorum sonuç alamadım bunlardan başka secenegi olan varsa yardım etsin..

Çözüm :

1- Arkadaşlar Windows Önyükleme yöneticisi Karşımıza çıkarsa kullandıgımız

İşletim sistemini Seçin..

2- Bilgisayarım/Özellikler/ Diyoruz...

3-Sol Tarafta Gelişmiş Sistem Ayarları Diyor ona tıklıyoruz...

4-Gelişmiş Sekmesine Tıklıyoruz Ondan sonra Alta Başlangıç ve Kurtarma

adlı Yerindeki Ayarlar... bölümüne giriyoruz ...

5- Ondan Sonra Varsayılan İşletim Sisteminden Kullandığımız İşletim Sistemini Seçiyoruz...

6- Seçtikten Sonra Altta 'İşletim sistemleri listesini gösterme süresinin yanındaki kutucuk işaretli ise , İşareti kaldırıp Kutuyu boş bırakıyoruz.. Ondan sonra Tamam diyoruz.

7-Son Olarakta Ayarlara Tamam Diyerek Bilgisayarımızı Tekrar Başlatıyoruz..

Ve sorun Çözüldü !

2. Çözüm Önerisi : Komut Sistemini Yönetici Olarak başlatıyoruz ...

Komut Satırına Alttakileri yazıyoruz...

bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu no Yazıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı