- Makaleler
- 5
Böyle hata alıyorum, masaüstüne geçemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları kurtarmak için masaüstüne erişmeniz gerek.CD yok bende onu nasıl alacağımızı anlamadım. Telefonu bağlayınca şarj oluyor.
Guvenli modan dosyaları nasıl alacağım? Nasıl o moda gireceğim?Dosyalara erişmenin tek yolu güvenli modda başlatmak maalesef. Diğer güvenli mod seçeneklerini de deneyin.
BIOS ayarlarını sıfırlayın. Boot sırası karışmış olabilir.
Güvenli mod bildiğiniz masaüstü. USB'yi takıp dosyalarınızı alırsınız.Guvenli modan dosyaları nasıl alacağım? Nasıl o moda gireceğim?
Hocam galiba boot yerinde Windows Boot Manager'ı birinciye almalıyız, nasıl yapacağız?Güvenli mod bildiğiniz masaüstü. USB'yi takıp dosyalarınızı alırsınız.
Güvenli modda başlatmak için Windows logosunu görmeden önce F8 tuşunu spamlayın.Hocam galiba boot yerinde Eindows Boot Manager i 1. Ye almalıyız nasıl yapacağız?
Bu arada telefondan alabilirmiyiz?Güvenli mod bildiğiniz masaüstü. USB'yi takıp dosyalarınızı alırsınız.
Tabii ki. Ara kabloyla bağlamanız yeterli. Hiçbir şekilde erişemezseniz depolama diskini söküp başka bir bilgisayara harici olarak takın. Dosyaları o şekilde kurtarmayı deneyebilirsiniz.Bu arada telefondan alabilirmiyiz?
Nasıl sıfırlayacağız? Load setup defaults var onu denedim olmuyor.Güvenli modda başlatmak için Windows logosunu görmeden önce F8 tuşunu spamlayın.
BIOS sıfırlarsanız boot sırası normale döner. Sıfırlamayı deneyin.
Az önce yüklediğiniz resimde CD/DVD okuyucu en üstte gözüküyor. İçeride bir CD unuttuysanız bilgisayarı onun üzerinden başlatmaya çalışıyor olabilir.Nasıl sıfırlayacağız? Load setup defaults var onu denedim olmuyor.
CD yok bende onu nasıl alacağımızı anlamadım. Telefonu bağlayınca şarj oluyor.Az önce yüklediğiniz resimde CD/DVD okuyucu en üstte gözüküyor. İçeride bir CD unuttuysanız bilgisayarı onun üzerinden başlatmaya çalışıyor olabilir.
Windows Boot Manager'ı 1 numaraya almanız gerek.
Dosyaları kurtarmak için masaüstüne erişmeniz gerek.CD yok bende onu nasıl alacağımızı anlamadım. Telefonu bağlayınca şarj oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.