Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Benim bozuk laptopum var, Intel Core i5 1.7 GHz kullanıyor ve ben bu işlemciyi PC'ye takabilir miyim? Birkaç ay sonra Intel Core i3 3.5 GHz alacağım, biraz beni idare etsin. [emoji3][emoji3][emoji3] Sağ olun.
Laptop bozuk, iyi guzel de neresi bozuk? Paneli kiriksa evet, kasa icinde sorunsuzca kullanabilirsiniz. Ama yok elimdeki anakarta islemciyi takayim diyorsaniz modele gore degisir.
süpersin. Malesef arkadaşım kullanamazsın o işlemci ile masaüstü anakartında bulunan pinler birbirinden çok farklı.O işlemcinin altında bacaklar vardır. Ama masaüstü için kullanılan İntel işlemcilerinde yok .
Ekranı değiştirilebilir. Amazon'dan dizüstünüzün tam modelini aratırsanız ekranı büyük ihtimalle bulursunuz. Fiyatlar da 30$'dan başlıyor yani çok da ucuz.