Dizüstü mü Masaüstü mü ?

Dizüstü mü masaüstü mü ?

• Oy verenlerin toplamı
    6
  • Anket kapandı .

KrsatByzt

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi forumlar;
Arkadaşlar ben rap müzik ile uğraşıyorum. Fl Studio, Sony Vegas gibi birçok ağır program kullanıyorum. Ancak 1 yıl sonra üniversite için şehir dışına gitme şansım var. Ayrıca artık dizüstü bilgisayarlar da performans olarak ilerledi. Ağır oyunlar oynamam. LoL oynarım, FL Studio ve Sony Vegas yazılımlarını kullanıyorum. Dizüstü mü, masaüstü mü?
Not: Bütçem 2000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü kullanmak daha iyi çünkü masaüstünü kendin toplayabilirsin. İçindeki bileşenleri çok kolay değiştirirsin. Notebookte zordur ve sınırı var notebook .

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de kullandım. Senin de dediğin gibi üniversiteden dolayı Notebook aldım. Tek faydası arkadaşlara giderken yanında falan taşıyorsun. Eve de gitsen zaten sadece yazın 3 aylığına gidiyorsun. Onun için masaüstü almanı tavsiye ederim.

Dizüstü bilgisayardan performans almak istiyorsan bütçeni biraz daha arttırıp güzel bir gamer laptop almalısın.

MSI GE60 20E-295XTR Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
MSI GE70 2OE-267XTR Core i5-4200M 8GB 1TB GTX765M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > 15.6" MS-16GC

Bir çok ağır oyunu yüksek ayarlarda sıkıntı yaşamadan, rahat rahat oynatabilecek, fiyat performans olarak en iyi laptoplar bunlar. Bence masaüstü alıp evde hapsolacağınıza bu bilgisayarlardan birini alın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı