Herkese iyi sosyaller. Dizüstü bilgisayarimda internet ikonu var ama bağdaştırıcı yok. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor.
Yeni kurulum değil ve ethernet girişi yokİlk defa kurulum yapıyorsan kablo ile bağla driver yüklemesi lazım.
Deniyorum şimdiDirek internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU
Deniyorum şimdiDirek internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU
Direk internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU Evet buradan olmuyormuş düzeltiyorum siz atheros Wireless driv
Kabloyla baglaman lazım eger yoksa modem kutuna bak ıyı kotu CAT 4 veya 5 kablo oluyor ıclerınde onu baglayıp netten laptop markan neyse lan drıverını ındırmen lazım eger kablo yoksa USB ıle telefonuna bagla ındır.
Kabloyla baglaman lazım eger yoksa modem kutuna bak ıyı kotu CAT 4 veya 5 kablo oluyor ıclerınde onu baglayıp netten laptop markan neyse lan drıverını ındırmen lazım eger kablo yoksa USB ıle telefonuna bagla ındır.
Teşekkürler verdiğin siteden indirdim oldu.
Ethernet girişi de yok ise cep telefonunuz vasıtası ile Laptopunuzu USB den internete bağlayabilirsiniz.Yeni kurulum değil ve ethernet girişi yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.