Dizüstü PC'de Wi-Fi yok

MaxoroX

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Dizüstü bilgisayarimda internet ikonu var ama bağdaştırıcı yok. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor.

Herkese iyi sosyaller. Dizüstü bilgisayarimda internet ikonu var ama bağdaştırıcı yok. Aygıt yöneticisinde gözükmüyor.

Direk internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU Evet buradan olmuyormuş düzeltiyorum siz atheros Wireless driver yazın indirin onu direk.

İlk defa kurulum yapıyorsan kablo ile bağla driver yüklemesi lazım.
Yeni kurulum değil ve ethernet girişi yok

Direk internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU
Deniyorum şimdi

Direk internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU
Deniyorum şimdi

Kabloyla baglaman lazım eger yoksa modem kutuna bak ıyı kotu CAT 4 veya 5 kablo oluyor ıclerınde onu baglayıp netten laptop markan neyse lan drıverını ındırmen lazım eger kablo yoksa USB ıle telefonuna bagla ındır.

Teşekkürler verdiğin siteden indirdim oldu
Direk internetten indirin oluyor direk bende de vardı daha önce. Atheros diye bir driver kullanıyordum ben düzelmişti. Edit: Realtek varmış muhtemelen daha iyidir. Realtek Wireless LAN Driver for Windows 10 (64-bit & 32-bit) - Desktop - Lenovo Support AU Evet buradan olmuyormuş düzeltiyorum siz atheros Wireless driv

Usb ile bağlayıp indirdim sağolun
Kabloyla baglaman lazım eger yoksa modem kutuna bak ıyı kotu CAT 4 veya 5 kablo oluyor ıclerınde onu baglayıp netten laptop markan neyse lan drıverını ındırmen lazım eger kablo yoksa USB ıle telefonuna bagla ındır.

Usb ile bağlayıp indirdim sağolun

Yeni kurulum değil ve ethernet girişi yok
Ethernet girişi de yok ise cep telefonunuz vasıtası ile Laptopunuzu USB den internete bağlayabilirsiniz.

@MaxoroX her ne kadar soru tipinde açılmamış olsa da @Exoh in yukarıdaki ilgili mesajı çözüm olarak paorlanmaya değer. Aşağıdaki mesaj. Çözüm raporu iletirseniz iyi olur.

İyi akşamlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı