MehmetFeyziSnmzz Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 20 1 Nisan 2020 #1 Kendim araştırdım, arkadaşlara sordum fakat çok bilgi edinemedim. Bu işlerden de pek anladığım söylenemez. Bana direkt almam gereken RAM'i söyleyebilirsiniz, sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2020
Kendim araştırdım, arkadaşlara sordum fakat çok bilgi edinemedim. Bu işlerden de pek anladığım söylenemez. Bana direkt almam gereken RAM'i söyleyebilirsiniz, sevinirim.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Nisan 2020 #2 8 GB 2133 MHz CL15 bir RAM alabilirsin. Sıfır bulmak artık çok zor ve bulunanlar da stokta kalma ürünü olduğu için pahalı. İkinci ele yönelebilirsin.
8 GB 2133 MHz CL15 bir RAM alabilirsin. Sıfır bulmak artık çok zor ve bulunanlar da stokta kalma ürünü olduğu için pahalı. İkinci ele yönelebilirsin.
MehmetFeyziSnmzz Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 20 2 Nisan 2020 #3 enes.wtp dedi: 8 GB 2133 MHz CL15 bir RAM alabilirsin. Sıfır bulmak artık çok zor ve bulunanlar da stokta kalma ürünü olduğu için pahalı. İkinci ele yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdıır çook teşekkür ederim
enes.wtp dedi: 8 GB 2133 MHz CL15 bir RAM alabilirsin. Sıfır bulmak artık çok zor ve bulunanlar da stokta kalma ürünü olduğu için pahalı. İkinci ele yönelebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamamdıır çook teşekkür ederim