Dizüstü termal macun ve termal pad arasındaki fark nedir?

Cihazdan cihaza göre 0.5 ve 1 mm olarak değişiyor. 1 mm kalın veya ince gelmez. Bunları size önceki postlarımda da söyledim.
Diyelim 1 mm aldım fakat vramlarin üstündeki termal padler 0.5 mm çıktı aynı şekil bir performans düşüklüğüne sebep olur mu? önceki postlara baktım fakat bu soru için yazdığınızı bulamadım.

@Neurevt Şuan sipariş verip kurtulmak istiyorum fakat bu mm olayı takıldı kafama. 0.5 mm alsam ve şuan vramların üstündeki padler 1 mm çıksa yeni aldığım ince gelir mi? veya 1 mm alsam ve padlerin üstünden 0.5 mm çıksa kalın gelir mi? siz 1 mm önermişsiniz yani 1 mm hem 0.5 mm hemde 1 mm ye uyum sağlıyor mu?

Kardeşim sen yazdıklarımı okumuyor musun? Şu sorduğun soruların cevabını 2 kere verdim bir daha verirsem 3. olacak. 0.5 mm ise 1 mm pad'i sorunsuz kullanabilirsiniz kalın gelmez. Emin olmak istiyorsan da laptobunu sökeceksin.

@Neurevt Yazdıklarınızı okudum. Nanokatalog'a sordum ellerinde 1 mm yokmuş. Bu termal pad kesilip yoğurulabilir bir şey midir? eğer öyleyse 1.5 mm alıp keserim üstünden hafif. Buda son sorum cevabınızdan sonra konuyu kilitleyeceğim.

@Neurevt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…