Dizüstü termal macun ve termal pad arasındaki fark nedir?

Cihazdan cihaza göre 0.5 ve 1 mm olarak değişiyor. 1 mm kalın veya ince gelmez. Bunları size önceki postlarımda da söyledim.
 
Cihazdan cihaza göre 0.5 ve 1 mm olarak değişiyor. 1 mm kalın veya ince gelmez. Bunları size önceki postlarımda da söyledim.
Diyelim 1 mm aldım fakat vramlarin üstündeki termal padler 0.5 mm çıktı aynı şekil bir performans düşüklüğüne sebep olur mu? önceki postlara baktım fakat bu soru için yazdığınızı bulamadım.

@Neurevt Şuan sipariş verip kurtulmak istiyorum fakat bu mm olayı takıldı kafama. 0.5 mm alsam ve şuan vramların üstündeki padler 1 mm çıksa yeni aldığım ince gelir mi? veya 1 mm alsam ve padlerin üstünden 0.5 mm çıksa kalın gelir mi? siz 1 mm önermişsiniz yani 1 mm hem 0.5 mm hemde 1 mm ye uyum sağlıyor mu?
 
Kardeşim sen yazdıklarımı okumuyor musun? Şu sorduğun soruların cevabını 2 kere verdim bir daha verirsem 3. olacak. 0.5 mm ise 1 mm pad'i sorunsuz kullanabilirsiniz kalın gelmez. Emin olmak istiyorsan da laptobunu sökeceksin.
 
@Neurevt Yazdıklarınızı okudum. Nanokatalog'a sordum ellerinde 1 mm yokmuş. Bu termal pad kesilip yoğurulabilir bir şey midir? eğer öyleyse 1.5 mm alıp keserim üstünden hafif. Buda son sorum cevabınızdan sonra konuyu kilitleyeceğim.

@Neurevt
 
@Neurevt Arctic için varmış dediğinizi dinledim ve arctic 1 mm aldım umarım dediğiniz gibi hem 0.5 mm ve 1 mm için uyumlu olur, yardımınız için teşekkür ederim sağ olun. Birde eğer benim hazır padlar 1.5 mm çıkarsa elime plastik eldiven takıp bu aldığımı yoğurup vramlere koysam olur mu yinede?

Arctic Thermal pad - soğutma Aksesuar - Nanokatalog
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı