Dizüstü vs masaüstü

Alcyoneum

Centipat
Daha fazla  
Sınav senemdeyim(YKS) ve ailem PC'yi kaldırdı.
EA'dan gireceğim için iibf çeko dusunuyorum.
Bolu'mde öyle aman aman bir PC kullanma yok ama ben bilgisayarı oyun icin istiyorum.
Şimdi şöyle:
Halihazırda bir bilgisayar sistemim var. Ama epey bir emektar yine açiyor tabii oyunlari bir sekilde...
Üniyi sehirdişinda okumak istiyorum (evdeki kavga bagris baskı vs.) Ama bizimkilerin de pek sehirdisinda okutcak hali yok yani muhtemel yurtta kalirim. Sizce halihazirda sistemimi mi gelistireyim yoksa yazın calisip dizüstü mü alayım?
-Dizüstü almak 40 50 k tutucak gibi_.
-Sistemi geliştirmek 8 9 k tutar muhtemel azami fiyatı.
Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Al 35k ya Victus 16 4060'lı Ryzen 7'li epey bir götürür seni.

Sınav senemdeyim(YKS) ve ailem PC'yi kaldırdı.
EA'dan gireceğim için iibf çeko dusunuyorum.
Bolu'mde öyle aman aman bir PC kullanma yok ama ben bilgisayarı oyun icin istiyorum.
Şimdi şöyle:
Halihazırda bir bilgisayar sistemim var. Ama epey bir emektar yine açiyor tabii oyunlari bir sekilde...
Üniyi sehirdişinda okumak istiyorum (evdeki kavga bagris baskı vs.) Ama bizimkilerin de pek sehirdisinda okutcak hali yok yani muhtemel yurtta kalirim. Sizce halihazirda sistemimi mi gelistireyim yoksa yazın calisip dizüstü mü alayım?
-Dizüstü almak 40 50 k tutucak gibi_.
-Sistemi geliştirmek 8 9 k tutar muhtemel azami fiyatı.
Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için😁

Mevcut sistemi satıp iyi bir notebook almak mantıklı.
Sen üniversitedeyken o cihaz yatarak eskiyecek.

@Alcyoneum eve çıkabilirsen kasa, çıkamazsan laptop. Bu kadar basit bir cevap. Eve çıkıp çıkamayacağını da sen biliyorsun. Üzerine düşünmeye gerek yok. Ailemde para yok diyorsan seve seve laptopunu alacaksın. Ya da oyunlarına bay bay diyeceksin.

Halihazırda sistemim
Anakart b150m pro vdh
İşlemci i5 6400
GPU gtx 750 ti msi twinfrozr
Ram 16gb 3200 mhz Tforce tuf
Psu 550 w
Hdd 1 500 gb
Ssd 250gb
(Ekran kartı gtx 1070 almayı dusunuyorum (2.el) gelistirmek icin bir de anakartı yukseltmek toplam bi 5 6 k tutar gibi)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı