Dizüstü Windows Format Atınca Garanti Bozulur mu?

khaltron

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar son zamanlarda saçma sıkıntılar çıkartıyor ve ayrıca virüs taramasındada sıkıntı çıkmıyor. Sürücülerdede sıkıntı yok ve son çare temiz kurulum atmak. Dizüstü bilgisayarım var ve orjinal windows kurulu. Şimdi ben temiz kurulum yaparsam garantide herhangi bi sıkıntı çıkar mı? Ayrıca şu an temiz kurulum yaparsam şu an kullandığım orjinal windows'u nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara 10 kez format atsan dahi garanti bozulmaz. Bilgisayarın HDD tabanında işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Kullanıcı isterse oradan format atabiliyor. Başlat>ayarlar>güncelleştirme ve güvenlik>kurtarma>bu bilgisayarı sıfırla>her şeyi kaldır yolunu izleyin.

2004 senesinde bilgisayar almıştım. O zamanlar çoğunlukla yanında işletim sistemi verilmiyordu. XP de zaten güncellemeri kapatıyordun, yakalanmıyordu bile:ROFL: Aldığım yer bana demişti kurcamala garanti dışı kalır diye. Hatta şu zamana kadar bile bir çok bilgisayarcıdan duymuşumdur, format garanti dışı bırakır diye. Sırf formattan para kazanmak için attıkları yalanlardan ibaret. Az buz para değil hala bir format 40 TL. Yani kısacası diyeceğim her kulaktan bilgiye inanma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı