Dizustu bilgisayarimda internet yavas

volkan1252

Hectopat
Daha fazla  
Ttnet fiberoptik 25 mps kullaniciyim.
Masaustu bilgisayarimda internet dowland hizim 18 mps iken dizustu bilgisayarimda 0.80 mps dir
Dizustu bilgisayarimda drivers guncellemeleri yaptim iinternetteki reset kodalarini denedim hatta.bilgisayarda virus olacagini dusunerek format attim fakat dowland hizimda bir degisme olmadi.
Yardimlarinizi.bekliyorum.

Wireless alıcınızın standartları kötü ise belli bir seviyenin üzerine çıkamaz. Eğer kabo ile bağladığınızda aynı problemi yaşarsanız sorun cihazınızdadır.

Daha once bi sıkıti yasamdim son 1 hafta onceye kadar sorun yoktu.
Ethernet kablosu ile baglanmaya calistigimda sinirli Veya taninmayan ag sorunu yasamaktayim.
Cihazda bir problem olsa masaustu pc ile baglanamayabilirdim orada herhangi bir yavaslama yok.

Driverlarınız yüklü değil. Üretici firmadan ya da donanım kimliği ile driverların hepsini güncelleyin. Kotanız dolmuş olabilir o yüzden hızınız düşmüş olabilir. TTnet'te şöyle birşey var 25Mbps internet ve 25 Mbps'ye kadar internet.. İkisi arasında dağlar kadar fark var.

Daha once bi sıkıti yasamdim son 1 hafta onceye kadar sorun yoktu.
Ethernet kablosu ile baglanmaya calistigimda sinirli Veya taninmayan ag sorunu yasamaktayim.
Cihazda bir problem olsa masaustu pc ile baglanamayabilirdim orada herhangi bir yavaslama yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı