8 805079 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 11 Eylül 2024 #1 Merhaba. Python Django'da Virtual environmenti aktifleştirirken şöyle bir hata alıyorum: Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Python Django'da Virtual environmenti aktifleştirirken şöyle bir hata alıyorum: Sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm 8 8 805079 11 Eylül 2024 Black Mesa Çalışanı dedi: 32bit windows işletim sistemlerinde sanal ortam maalesef Ben 64 bit kullanı Genişletmek için tıkla... Ben 64 bit kullanıyorum. bitwise dedi: Windows sacmaliklari. Terminalden script calistirmayi aktiflestirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ṣimdi hocam Desteğiniz için teşekkürler. Sorunu powershelle Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUser yazarak çözdüm.
Black Mesa Çalışanı dedi: 32bit windows işletim sistemlerinde sanal ortam maalesef Ben 64 bit kullanı Genişletmek için tıkla... Ben 64 bit kullanıyorum. bitwise dedi: Windows sacmaliklari. Terminalden script calistirmayi aktiflestirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ṣimdi hocam Desteğiniz için teşekkürler. Sorunu powershelle Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUser yazarak çözdüm.
B Black Mesa Çalışanı Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 618 Çözümler 13 Yer Black Mesa 11 Eylül 2024 #2 32bit windows işletim sistemlerinde sanal ortam maalesef çalışmaz. Artı 0 Eksi
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.574 Makaleler 1 Çözümler 81 11 Eylül 2024 #3 Windows sacmaliklari. Terminalden script calistirmayi aktiflestirmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS 8 805079 Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 74 Çözümler 1 11 Eylül 2024 #4 Black Mesa Çalışanı dedi: 32bit windows işletim sistemlerinde sanal ortam maalesef Ben 64 bit kullanı Genişletmek için tıkla... Ben 64 bit kullanıyorum. bitwise dedi: Windows sacmaliklari. Terminalden script calistirmayi aktiflestirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ṣimdi hocam Desteğiniz için teşekkürler. Sorunu powershelle Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUser yazarak çözdüm. Son düzenleme: 11 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Black Mesa Çalışanı dedi: 32bit windows işletim sistemlerinde sanal ortam maalesef Ben 64 bit kullanı Genişletmek için tıkla... Ben 64 bit kullanıyorum. bitwise dedi: Windows sacmaliklari. Terminalden script calistirmayi aktiflestirmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ṣimdi hocam Desteğiniz için teşekkürler. Sorunu powershelle Kod:Panoya kopyala Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUser yazarak çözdüm.