rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 29 Nisan 2018 #1 Merhabalar. 1 ay sonra incelemesini yapacağım. Merak ettiğiniz soruları burdan sorabilirsiniz. Ve incelemede hangi konu başlıklarına değinmeliyim?
Merhabalar. 1 ay sonra incelemesini yapacağım. Merak ettiğiniz soruları burdan sorabilirsiniz. Ve incelemede hangi konu başlıklarına değinmeliyim?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Nisan 2018 #2 Kendim kullaniyorum DJI Phantom 3'ten sonra ilac gibi gelmisti.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 29 Nisan 2018 #3 Neşeli Enginar dedi: Kendim kullaniyorum DJI Phantom 3'ten sonra ilac gibi gelmisti. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyorsun engin abi? Benimki 5 Mayıs'da elime geçicek ama şimdiden heyecanlıyım
Neşeli Enginar dedi: Kendim kullaniyorum DJI Phantom 3'ten sonra ilac gibi gelmisti. Genişletmek için tıkla... Ne kadardır kullanıyorsun engin abi? Benimki 5 Mayıs'da elime geçicek ama şimdiden heyecanlıyım
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 29 Nisan 2018 #4 Yaklasik bir senedir kullaniyorum ama ben inceleme yapmayi sevmedigim icin pek konu acmiyorum hatta hanimdan izin aldim bunu almak icin konusu asagida Esimi DJI Mavic Pro Almaya Nasil Ikna Edebilirim?
Yaklasik bir senedir kullaniyorum ama ben inceleme yapmayi sevmedigim icin pek konu acmiyorum hatta hanimdan izin aldim bunu almak icin konusu asagida Esimi DJI Mavic Pro Almaya Nasil Ikna Edebilirim?
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Mayıs 2018 #5 Neşeli Enginar dedi: Yaklasik bir senedir kullaniyorum ama ben inceleme yapmayi sevmedigim icin pek konu acmiyorum hatta hanimdan izin aldim bunu almak icin konusu asagida Esimi DJI Mavic Pro Almaya Nasil Ikna Edebilirim? Genişletmek için tıkla... Etmişsiniz demekki ahahah Benimki Mavic Air seninki Mavic Pro abi yani türkiyede uçurman için ehliyet alman gerek senin. Almanyada durum nasıl bilmiyorum.
Neşeli Enginar dedi: Yaklasik bir senedir kullaniyorum ama ben inceleme yapmayi sevmedigim icin pek konu acmiyorum hatta hanimdan izin aldim bunu almak icin konusu asagida Esimi DJI Mavic Pro Almaya Nasil Ikna Edebilirim? Genişletmek için tıkla... Etmişsiniz demekki ahahah Benimki Mavic Air seninki Mavic Pro abi yani türkiyede uçurman için ehliyet alman gerek senin. Almanyada durum nasıl bilmiyorum.