Alakası yok, intelligent Flight battery akıllı uçuş bataryası demektir, mini ve mavic serisindeki bütün bataryalar akıllı uçuş bataryasıdır. Plus ise daha yüksek kapasiteli pil demektir.
Plus olmayanlar intelligent flight battery ile geliyor, plus olanlar intelligent flight battery plus ile geliyor sanırım ondan bahsediyorum, kusura bakmayın benim betimleme şeklim yanlıştı.
Plus olmayanlar intelligent Flight battery ile geliyor, Plus olanlar intelligent Flight battery Plus ile geliyor sanırım ondan bahsediyorum, kusura bakmayın benim betimleme şeklim yanlıştı.
Hocam o fiyat aralığında aklıma bir şey gelmiyor maalesef, bir cihaz önersem herhangi bir sorun çıkarsa vicdan azabı çekerim. Ucuz olanlar arasında aden modelleri var, pervane koruyuculu olanlara bir bakıverin, çünkü bunlarda konum sabitleme özelliği yok dar alanda uçurulursa çarpıp kırılma ihtimali yüksek.
En ucuz DJI Mini 3 Pro ve DJI RC-N1 Kumanda Fly More Plus Combo Drone fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DJI Mini 3 Pro ve DJI RC-N1 Kumanda Fly More Plus Combo Drone özelliklerini incele, 26.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DJI Mini 3 Pro ve DJI RC-N1 Kumanda Fly More Plus Combo Drone fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DJI Mini 3 Pro ve DJI RC-N1 Kumanda Fly More Plus Combo Drone özelliklerini incele, 26.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bir satıcı var zaten o da Klasfoto DJI Türkiye ana bayisi diye geçiyor. Cihaz DJI Türkiye garantili olduktan sonra sorun çıkmaz. DJI Türkiye Distribütörü Yetkili Ana Bayisi
Bunun haricinde vatan şubelerinden de gidip alınabiir.
Mini 3 pro ile mini 3 arasındaki tek fark sensörleri mi ? Ne bileyim menzili fotoğraf kalitesi batarya süresi vesaire sensör dışındaki her şey aynı mı?