DJI Mini 3 Pro nasıldır?

Plus olmayanlar intelligent flight battery ile geliyor, plus olanlar intelligent flight battery plus ile geliyor sanırım ondan bahsediyorum, kusura bakmayın benim betimleme şeklim yanlıştı.

Plus olmayanlar intelligent Flight battery ile geliyor, Plus olanlar intelligent Flight battery Plus ile geliyor sanırım ondan bahsediyorum, kusura bakmayın benim betimleme şeklim yanlıştı.

Doğrudur sonunda Plus ibaresi olan yüksek kapasiteli bataryalardır.

Hocam tamamen eğlence amaçlı 1 2 bin liraya idarelik drone tavsiyeniz var mı?

Hocam o fiyat aralığında aklıma bir şey gelmiyor maalesef, bir cihaz önersem herhangi bir sorun çıkarsa vicdan azabı çekerim. Ucuz olanlar arasında aden modelleri var, pervane koruyuculu olanlara bir bakıverin, çünkü bunlarda konum sabitleme özelliği yok dar alanda uçurulursa çarpıp kırılma ihtimali yüksek.

DJI Mini 3 Pro ve DJI RC Kumanda Fly More Plus Combo Drone Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Peki Akakçede ki en ucuz fiyatli sitelere güvene bilir miyim? Bu akşam da alabilirim yarın akşam da alacağım yere sonuna kadar güvenmek istiyorum.

Siteler klasfoto ve fotocenter

Bir satıcı var zaten o da Klasfoto DJI Türkiye ana bayisi diye geçiyor. Cihaz DJI Türkiye garantili olduktan sonra sorun çıkmaz. DJI Türkiye Distribütörü Yetkili Ana Bayisi
Bunun haricinde vatan şubelerinden de gidip alınabiir.

RC ekranlı kumandanın satıcısı fotocenter, ona da guvenebilir miyim ?

650Tl daha pahalıya klasfoto da var, 30.500 e geliyor sizce değer mi ? Bir de RC-N1 versiyon için Akakçede stok bitti.

Mini 3 pro ile mini 3 arasındaki tek fark sensörleri mi ? Ne bileyim menzili fotoğraf kalitesi batarya süresi vesaire sensör dışındaki her şey aynı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…