DJI Mini 3 Pro nasıldır?

Yakında alma ihtimalim yüksek. Dolayısıyla sizden rica etsem bana tavsiye ettiğiniz ürünün linkini bırakabilir misiniz ?

Bugün drone için ehliyet eğitimim vardı, aslında hafta boyunca vardı ama bugün sahaya inip drone u tecrübe etme şansımız oldu. Test ettiğim 2 drone vardı biri DJI Mavic 2 diğeri de üzerinde sadece pro yazıyordu sarı çizgilerle. İkisi de çok hoş çok mükemmel makinelerdi, ve tecrübe ettikçe canım drone çekti 😅 O yüzden hemen bir drone almak istiyorum, ancak eğitmene sorduğumda mini 3 pro hakkındaki düşüncelerini, bana; "amatör olarak yapacaksan, sadece gezeceksen gereksiz pahalı bir makine, ama profesyonel yapacaksan güzel bir cihaz" gibi cümleler kullandı şimdi size soruyorum ne yapayım ne önerirsiniz ne alayım, aydınlatın beni lütfen 😂

Son düzenleme:
Yakında alma ihtimalim yüksek. Dolayısıyla sizden rica etsem bana tavsiye ettiğiniz ürünün linkini bırakabilir misiniz?

Bugün drone için ehliyet eğitimim vardı, aslında hafta boyunca vardı ama bugün sahaya inip drone u tecrübe etme şansımız oldu. Test ettiğim 2 drone vardı biri DJI Mavic 2 diğeri de üzerinde sadece Pro yazıyordu sarı çizgilerle. İkisi de çok hoş çok mükemmel makinelerdi, ve tecrübe ettikçe canım drone çekti 😅 O yüzden hemen bir drone almak istiyorum, ancak eğitmene sorduğumda mini 3 Pro hakkındaki düşüncelerini, bana; "amatör olarak yapacaksan, sadece gezeceksen gereksiz pahalı bir makine, ama profesyonel yapacaksan güzel bir cihaz" gibi cümleler kullandı şimdi size soruyorum ne yapayım ne önerirsiniz ne alayım, aydınlatın beni lütfen 😂

Mini 3 alın hocam Plus bataryalı combo modelinden, uçuş süresi daha fazla, RC kumandaya gerek yok fiyat farkı çoksa, normal kumanda ve telefon yeterli.

Mini 3 alın hocam Plus bataryalı combo modelinden, uçuş süresi daha fazla, RC kumandaya gerek yok fiyat farkı çoksa, normal kumanda ve telefon yeterli.
Bahsettiğiniz plus bataryalı combo pakedin linkini bırakır mısınız bulabilirseniz, ben de bakacağım ama siz daha iyi bilirsiniz.

Bir de hocam şu ürünü mü almak daha mantıklı;
DJI Mini 3 Pro (DJI RC) + Fly More Kit | Klasfoto.com.tr

Yoksa şu ikisini mi ? Ya da daha mantıklı bir öneriniz var mi ?
DJI Mini 3 Pro Fly More Kit fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

https://www.akakce.com/drone/en-ucuz-dji-mini-3-pro-ve-dji-rc-kumanda-fiyati,1861927168.html

Son düzenleme:
Benim gönlümde de pro var zaten onun için link bırakırmısınız ? Ve ya benim attığım 2 seçenek nasıl sizce yorumlar mısınız?

Benim gönlümde de Pro var zaten onun için link bırakır mısınız? Ve ya benim attığım 2 seçenek nasıl sizce yorumlar mısınız?

RC kumandaya gerek yok bence RC-N1 yeterli.

İllaki ekranlı kumanda olsun derseniz:

RC kumandaya gerek yok bence RC-N1 yeterli.

İllaki ekranlı kumanda olsun derseniz:

RC-N1 de tablet ve ya telefon ile kullanmak için gerekli teçhizat var mı peki ? Dün tecrübe ettiğim modellerde telefon-tableti kavraması için bir mekanizma vardı da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı