C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.597 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #61 Gece görüşü yok, gece uçarken kamera ayarları ile etrafı daha aydınlık görebilirsin, bildiğim öyle bir lenste yok.
Gece görüşü yok, gece uçarken kamera ayarları ile etrafı daha aydınlık görebilirsin, bildiğim öyle bir lenste yok.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #62 Fly more paketinden çıkan two-way charging hub için kaç Wattlik adaptör kullanabilirim ? Şuan xiaomi 67Watt olana taktım ama.
Fly more paketinden çıkan two-way charging hub için kaç Wattlik adaptör kullanabilirim ? Şuan xiaomi 67Watt olana taktım ama.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.597 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #63 Cigarette dedi: Fly more paketinden çıkan two-way charging hub için kaç Wattlik adaptör kullanabilirim? Şu an Xiaomi 67Watt olana taktım ama. Genişletmek için tıkla... Kendi adaptörü var zaten neden başka cihazın adaptörünü kullanıyorsun?
Cigarette dedi: Fly more paketinden çıkan two-way charging hub için kaç Wattlik adaptör kullanabilirim? Şu an Xiaomi 67Watt olana taktım ama. Genişletmek için tıkla... Kendi adaptörü var zaten neden başka cihazın adaptörünü kullanıyorsun?
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #64 Kendi adaptörü nerde var hocam bana henüz drone gelmedi dronun kutusundan mı çıkıyor?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.597 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #65 Cigarette dedi: Kendi adaptörü nerede var hocam bana henüz drone gelmedi dronun kutusundan mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet, drone ile birlikte geliyor.
Cigarette dedi: Kendi adaptörü nerede var hocam bana henüz drone gelmedi dronun kutusundan mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Evet, drone ile birlikte geliyor.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #66 Nasıl yani ? İzlediğim hiç bir videoda kutudan çıkmıyordu. Bu arada ben bataryaları şarj etmek için kullanılan şarj istasyonunu besleyecek adaptörü diyorum.
Nasıl yani ? İzlediğim hiç bir videoda kutudan çıkmıyordu. Bu arada ben bataryaları şarj etmek için kullanılan şarj istasyonunu besleyecek adaptörü diyorum.
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.597 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #67 Cigarette dedi: Nasıl yani? İzlediğim hiçbir videoda kutudan çıkmıyordu. Bu arada ben bataryaları şarj etmek için kullanılan şarj istasyonunu besleyecek adaptörü diyorum. Genişletmek için tıkla... Bak bunu yeni öğrendim. Bugüne kadar aldığım tüm cihazlardan adaptör çıktı mini 2 vs. Bu videoda detaylı anlatmış bir bak istersen. DJI'nin bu yaptığı saçmalık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cigarette dedi: Nasıl yani? İzlediğim hiçbir videoda kutudan çıkmıyordu. Bu arada ben bataryaları şarj etmek için kullanılan şarj istasyonunu besleyecek adaptörü diyorum. Genişletmek için tıkla... Bak bunu yeni öğrendim. Bugüne kadar aldığım tüm cihazlardan adaptör çıktı mini 2 vs. Bu videoda detaylı anlatmış bir bak istersen. DJI'nin bu yaptığı saçmalık. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #68 Batarya maksimum 8.5V destekliyor, elimde şöyle bir adaptör var bahsettiğim gibi xiaomi marka. Uyumlu mu acaba ? Dosya Ekleri IMG_20230412_210111.jpg 173,3 KB · Görüntüleme: 36
Batarya maksimum 8.5V destekliyor, elimde şöyle bir adaptör var bahsettiğim gibi xiaomi marka. Uyumlu mu acaba ?
C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.597 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #69 Cigarette dedi: Batarya maksimum 8.5V destekliyor, elimde şöyle bir adaptör var bahsettiğim gibi Xiaomi marka. Uyumlu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle uyumludur, şarj alıyorsa sorun olmaz, zaten hub ve piller akıllı, voltaj yetersiz ise uyarı verir.
Cigarette dedi: Batarya maksimum 8.5V destekliyor, elimde şöyle bir adaptör var bahsettiğim gibi Xiaomi marka. Uyumlu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle uyumludur, şarj alıyorsa sorun olmaz, zaten hub ve piller akıllı, voltaj yetersiz ise uyarı verir.
C Cigarette Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #70 Voltajin yeterliliğinden değil de fazlalığından korkuyorum.. yepyeni bataryaları yakmayalim.