DJI Osmo 4 Standart Edition alınır mı?

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba motosiklet üzerinde günlük yaşadığım olaylar ve onun harici nadiren tatile gittiğim günler yanımda almayı düşünüyorum. Arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla ekranı vs çok güzel 4K120FPS var. Akşamları geniş açıda 4K60FPS çekiyor ve geceleri gayet güzel gösteriyor.
Sizce 14-15bin TL civarına alınır mı? Başka tavsiyeniz var mı? 2.el alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DJI Action 5 Pro kullanıyorum, DJI bu konuda zirvede diyebiliriz lakin daha yeni nesil GoPro Hero 13 var bu fiyata sıfır Sahibinden'de. Hero 13'ün rakibi DJI Action 5 Pro, osmo 4 Action'un rakibi GoPro Hero 12. kısaca sahibinden üzerinden gopro Hero 13 almanız daha mantıklı.

DJI Action 5 Pro kullanıyorum, DJI bu konuda zirvede diyebiliriz lakin daha yeni nesil GoPro Hero 13 var bu fiyata sıfır Sahibinden'de. Hero 13'ün rakibi DJI Action 5 Pro, osmo 4 Action'un rakibi GoPro Hero 12. kısaca sahibinden üzerinden GoPro Hero 13 almanız daha mantıklı.

Hocam sahibinden baktım GO Pro Hero 13 fakat yakın çevremde satılık göremedim.
Param Güvende ile de alasım yok.
Eğer DJI alırsam taksit yaparak alacağım için daha güzel olur benim için.
Hocam aralarında ne gibi fark var DJI osmo 4 şu an Amazon'da 14600TL bandında geziyor.

Hocam sahibinden baktım GO Pro Hero 13 fakat yakın çevremde satılık göremedim.
Param Güvende ile de alasım yok.
Eğer DJI alırsam taksit yaparak alacağım için daha güzel olur benim için.
Hocam aralarında ne gibi fark var DJI osmo 4 şu an Amazon'da 14600TL bandında geziyor.
Ne yaptınız, osmo action 4 aldınız mı? Memnun musunuz?

Ne yaptınız, osmo Action 4 aldınız mı? Memnun musunuz?

Ace Pro 2 aldım hocam gece çekimleri ve leica lens ile renk olarak beni çok tatmin etti.
Tek sıkıntısı renk 8bit 10bit olsa daha iyi olurdu.
D-log yerine l-log yapabiliyorum
17bine çift batarya ace Pro 2 aldım çok iyi pişman değilim.
Yaz ayı mı bilmem 4K60FPS çekerken bayağı ısınıyor 40-50derece arasıdır diye tahmin ediyorum.
Yazın etkisiyle birlikte olduğunu düşünüyorum.

DJI osmo 4 standart Edition geçen gördüğümde 11-12bin TL arasına düşmüştü.

Ace Pro 2 aldım hocam gece çekimleri ve leica lens ile renk olarak beni çok tatmin etti.
Tek sıkıntısı renk 8bit 10bit olsa daha iyi olurdu.
D-log yerine l-log yapabiliyorum
17bine çift batarya ace Pro 2 aldım çok iyi pişman değilim.
Yaz ayı mı bilmem 4K60FPS çekerken bayağı ısınıyor 40-50derece arasıdır diye tahmin ediyorum.
Yazın etkisiyle birlikte olduğunu düşünüyorum.

DJI osmo 4 standart Edition geçen gördüğümde 11-12bin TL arasına düşmüştü.
Osmo 4 de tatmin eder diye düşünüyorum POV çekimlerde. Ben de aşağı yukarı aynı amaçla kullanmayı düşünüyorum, gerçekten 5-6 bin TL fazla vermeye gerek var mı Ace Pro 2 için?

Osmo 4 de tatmin eder diye düşünüyorum pov çekimlerde. Ben de aşağı yukarı aynı amaçla kullanmayı düşünüyorum, gerçekten 5-6 bin TL fazla vermeye gerek var mı ace Pro 2 için?

Yani hocam size kalmış bir şey kamera açısından çok fark ediyor kalite gece çekimi vs.
Kamera bozulan bir şeyde vs olmadığı için uzun yıllar kulanacağımdan 4-5bin TL fazla vereyim dedim hem VLOG çekerken arkasından açılan ekranı mevcut o çok işime yarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı