DL1 vs DL2

Bana göre dl 1 daha iyi. Geceleri ecellerin kovalaması falan bayağı geriyordu beni.Optimizasyon dışında dl 1 güzeldi.
peki dl2 dlc nasıl ? Bloody ties bana göre kötü bi dlc bi following değil

2.oyunun geceleri berbattı, sabah nasıl geziniyorsam akşamda öyle geziniyordum 2.oyunda. Ama ilk oyunda gece olunca insanın dışarı çıkası gelmiyordu.
peki ikinci oyunun dlcsi

@pilotds Dying Light 2 çeşitlilik bakımından oldukça iyi oyun da ilk oyununun havasını vermiyor nedense.

Peki DL2 DLC nasıl? Bloody ties bana göre kötü bir DLC bir following değil

Peki ikinci oyunun DLC'si

Tam alacakken vazgeçtim. Sayfasında biraz gezinince fark ettim ki Following gibi ayrı bir oyun denilebilecek tarzda bir DLC değil. Gereksiz gibi gözüküyor, ilerleyen zamanlarda alıp oynarım belki.

2.oyunun geceleri berbattı, sabah nasıl geziniyorsam akşamda öyle geziniyordum 2.oyunda. Ama ilk oyunda gece olunca insanın dışarı çıkası gelmiyordu.
Hocam ben buna katılmıyorum. Gece olunca her yerden zombiler fırlıyor ve insanı geriyor parkur mekaniklerini daha iyi yaşatıyor bence.

Dying Light 1’de 115 saatim var ikiyi 3 saat felan oynadım ve kesinlikle birinci oyun. İkinci oyunda ilk oyunun temposu yok. Koşmak hantal geliyor zıplama mekaniği felan da çok yavaş tempoda oynanıyor sanki. Zombilerden kolaylıkla kaçılıyor zorlanmadım hiç. İlk oyunda hikayesi zayıftı ama atmosferi müziği haritası düşmanlar içine çekiyordu seni oyun. İkinci oyunda The Walking Dead havası var. Sanki Clementine çıkacak köşeden.

Hocam ben buna katılmıyorum. Gece olunca her yerden zombiler fırlıyor ve insanı geriyor parkur mekaniklerini daha iyi yaşatıyor bence.

Zombilerden kaçarken parkur mekanikleri olaya heyecan katıyor ancak sorun hiçbir şekilde germiyor olması. Gece fırlayan ve çok hızlı koşan zombiler eceller gibi güçlü değil, kolayca öldürülebiliyorlar, tek sıkıntı yanları oyuncunun üzerine atlayıp oyuncuyu düşürmeleri ancak onlardan da kaçmak zor değil. İlk oyunda bir ecel tarafından yakalandığın an kurtulman çok zor, üzerine atlayıp ağır hasar veriyorlar zaten, tırmanmaya çalışırken bir tür sıvı atarak zarar veriyorlar ve koşan zombilerden de çok daha hızlılar. Peşimizden gelirlerken üzerimize atlayabilmeleri de cabası. 2.oyunda bu korku hissi yok, Following DLC'sinde arabayla ecellerden kaçarken bile daha çok geriliyor insan. 2.oyuna gelen yaklaşık 40 GB'lık güncelleme ile "Artık eceller daha sık gözükecek" dediler ancak öyle bir şey olmadı, yapımcılarda gecelerin korkunç olmadığını biliyor çünkü ecellerin daha sık görülmesi durumu oyuncuların şikayetleri üzerine eklendi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı