Geçen günlerde Warband'in Napoleonic Wars DLC'sini aldım ve e-posta geldi "iadeniz kabul edilmiştir" diye. Ben şimdi Warband'in nativeini oynarsam iptal olma ihtimali var mı?
Geçen günlerde Warband'in Napoleonic Wars DLC'sini aldım ve e-posta geldi "iadeniz kabul edilmiştir" diye. Ben şimdi Warband'in nativeini oynarsam iptal olma ihtimali var mı?
hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyor
hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyor
Hocam bu arada benim kütüphanemden gitmedi hala, daha doğrusu oyunu açarkenki oyun keyi kısmında gözükmüyor ama oyunun içindeki mod seçme kısmında hala gözüküyor.
Kanka bir şey olmaz ya. Kütüphanenden kalktıysa ve profilinde oynadığın görünmüyorsa sıkıntı olmaz. Diğer arkadaşın da dediği gibi dosyaları önceden indirdiğin için oynayabiliyorsundur büyük ihtimal.