DLC vs. oyun

Real Defender

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
805
Çözümler
2
Yer
Konohagakure
Merhabalar, geçen DLC hakkında konu açmıştım hangisi alayım diye şimdi kararsız kaldım oyun vs. mi alsam yoksa DLC mi genelde arkadaşta bütün DLC'ler var multi oynuyoruz ama tek girdiğim zamanda 'Road To 56' falan kullanıyorum. Ne yapayım sizce? Oyun: HOI IV
 
Hearts of Iron IV'deki DLCler maalesef oyuna az özellik ekliyor. Road to 56'nın sadece odak ağacı ve kararlar eklediğini biliyorum. Oyuna büyük mekanik geliştirmesi yapan modları oynarsanız DLClerden daha faydalı olabilir.

Önerilerim
Tarihsel tam dönüşüm modu: BlackICE
Oyuna mekanik ekleyen modlar: Steam Workshop::A Collection of Gameplay Mods for HOI 4 (Bu bağlantıdaki bazı modlar oyuna mekanik ekliyor. Denemedim ama bazı modlar DLCler kadar kapsamlı duruyor.)
Alternatif tarih modu: Kaiserreich, The New Order: Last Days of Europe (Bu iki modu da oynamadan önce evrenini anlayın, yoksa zevk alamazsınız. Kaiserreich'in hikayesini kendi YouTube kanalında bulabilirsiniz. İkinci mod çok oyunculuya pek uygun değil diye biliyorum. Birinci modun hikayesi, ikinci modun mekanikleri kapsamlı. İkisi de çok iyi modlar. Birlikte oynayabiliriz.)
 

Geri
Yukarı