- Makaleler
- 9
Örneğin aşağıdaki oyunda koleksiyon kartı görünüyor. Ana oyunda olduğu için mi görünüyor yoksa DLC'ler ayrı olarak kart düşürebilir mi?
Ana oyun olduğu için gözüküyor. DLC'ler kart düşürmez diye biliyorum ben. Bana hiç düşmedi.Örneğin aşağıdaki oyunda koleksiyon kartı görünüyor. Ana oyunda olduğu için mi görünüyor yoksa DLC'ler ayrı olarak kart düşürebilir mi?
Örneğin aşağıdaki oyunda koleksiyon kartı görünüyor. Ana oyunda olduğu için mi görünüyor yoksa DLC'ler ayrı olarak kart düşürebilir mi?
Steam'de bir oyundan koleksiyon kartı düşmesi için o oyunda para harcamış olmalısın. Ücretsiz oyunlarda DLC alınca o oyuna para harcamış olduğun için kart düşüyor fakat ücretli oyunlarda oyunu alırken zaten para verdiğin için sonradan DLC için harcanan para ekstra kart hakkı eklemiyor.Ücretsiz oyunlarda DLC alındığında düşüyor ama bunda düşer mi bilmiyorum. Muhtemelen düşmez.
Hayır. Bu DLC'nin koleksiyon kartının sayfasını açmayı deneyince bir şey çıkmıyor. Lakin oyunun koleksiyon kartının sayfasında kartlar çıkmakta.Örneğin aşağıdaki oyunda koleksiyon kartı görünüyor. Ana oyunda olduğu için mi görünüyor yoksa DLC'ler ayrı olarak kart düşürebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.