DLC'siz Cities Skylines Nasıldır?

Makaleler
1
Merhaba, geçenlerde Pinti Panda'nın videolarına bakarken Cities Skylines oyununu izledim biraz, hafiften hoşuma gitti. Okuldan dolayı da hikayeli oyunlara sarmamaya çalışıyorum kendimi kaptırmamak için. Ara sıra CS:GO ve ETS2 oynuyorum. Bu aralar bu oyunu almayı da düşündüm ama hem Deluxe paketi hem de baya DLC'si mevcut. Acaba DLC olmadan yeterli keyfi verir mi?

DLC'siz olabilir ama modsuz oyun çok boş geliyor bana. Atölyeden birçok mod indirebilirsiniz. Modları yükleyince yapabileceklerinizin sınırı yok. Örneğin Youtube'da RavenWits adlı kanal çok iyi işler yapıyor, izlemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verir. Tüm DLC'leri almak zorunda değilsin hem. Bazıları sadece bir kaç tane bina yada yeni bir radyo kanalı ekliyor. Ana DLC olarak sayabileceklerim After Dark, Snowfall, Natural Disasters, Mass Transit, Green Cities, Parklife ve Industries. Bu saydıklarımdan sadece ilk ikisini almıştım şahsen. Modlana bilen bir oyun. Aldıktan sonra modlara bir göz atın zaten DLC almış gibi olursunuz bir kaç tane mod indirince. (=

Yalnız şunu belirteyim belli başlı modlar kesinlikle yüklenmeli fakat bunları yükleyince de FPS dibe vuruyor haberin olsun. Mesela modsuz high ayarlarda 70-90 FPS falan alırken mod yükleyince low'da 15-20 FPS falan alıyorum. FPS çok önemli değil aslında bu oyunda. Keyfinize bakın, modlarla yolların en ufak çizgisine kadar bile düzenleyebiliyorsunuz. O kadar detaylı modlar var.

Merhaba, geçenlerde Pinti Panda'nın videolarına bakarken Cities Skylines oyununu izledim biraz, hafiften hoşuma gitti. Okuldan dolayı da hikayeli oyunlara sarmamaya çalışıyorum kendimi kaptırmamak için. Ara sıra CS:GO ve ETS2 oynuyorum. Bu aralar bu oyunu almayı da düşündüm ama hem Deluxe paketi hem de baya DLC'si mevcut. Acaba DLC olmadan yeterli keyfi verir mi?
Oynanmayacak dercede değil yine zevkli yapacak şeylere yetişemiyorsun tabi ama kısa sürüyor artık doyuyorsun bana sorarsan dlc li dlcsizde sıkıcı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı