DLL dosyası değiştirme

Kernel32.dll ile Discord arasındaki bağlantıyı anlayamadım? Kernel32 direkt olarak Windows Kernel'in kendisidir. Çalışan bir kodu o çalışırken zaten değiştiremezsiniz. Ayrıca kafanıza göre sürüm düşüremezsiniz yada aynı şekilde sürüm yükseltemezsiniz.
 
Kernel32.dll ile Discord arasındaki bağlantıyı anlayamadım? Kernel32 direkt olarak Windows Kernel'in kendisidir. Kafanıza göre sürüm düşüremezsiniz ya da aynı şekilde sürüm yükseltemezsiniz.

PC'ye format attığım için kernel32.dll dosyası hatasını veriyor öyle bir konu açtım kimse yardımcı olmadı ikinciyi açınca ban yerim diye bunu açtım.
 
Bir keresinde benim de başıma buna benzer bir şey geldi. GTA 5'i kurarken DLL hatası aldığım için internetten indirip değiştirmek istedim fakat Windows engelledi ve DLL dosyasını sildi ben de bunun üzerine çeşitli yerlerde araştırdım ve sorunun "Windows Defender" dan kaynaklandığını öğrendim, virüsten koruma ve gerçek zamanlı korumayı kapatıp denedim işe yaradı fakat yeniden başlatınca Windows Defender tekrar aktif olup sildi. Bunun üzerine de Regedit'e girip Defender'da sword oluşturup değerini 0 yaptım sorun düzelmişti. Bir dene istersen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update çalışmıyor. ISO dosyası ile çözeceğim.
ISO dosyası ile çözebileceğin bir şey değil. Diğer konunda ilgili adımları paylaştım. Uygula ve o sorunla alakalı çözümünü oradan ettirelim.

Ayrıca aklında olsun, konuyu yukarı taşı özelliği diye bir özellik var. Kullanmaktan çekinme.

@TheEverything Eğer Windows Defender bir DLL dosyasını engelliyorsa emin ol o dosyanın en iyi ihtimalle imzaları tutmuyor ve/veya zararlı yazılım eklenmiş halini kurmaya çalışıyorsundur. Windows Defender'i kapatmaya zorlamanın hiçbir mantıklı yanı da yok ayrıca.

Diğer konunun aranmaması için linki:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı