DLL dosyası silinmiyor

suba325

Hectopat
Daha fazla  
Bu hatayı alıp duruyorum nasıl silebilirim bu dosyayı yardım edebilir misiniz kaç saattir uğraşıyorum kafayı yiyecem.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    282,1 KB · Görüntüleme: 3.393
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı alıp duruyorum nasıl silebilirim bu dosyayı yardım edebilir misiniz kaç saattir uğraşıyorum kafayı yiyecem.
Programı kurulu olduğu klasördeki dosyaları silerek kaldıramazsınız. Denetim masasından kaldırmanız lazım. Yaptığınız çok mantıksız.

Bunun sebebi dll dosyasının explorer.exe ye injekte olmuş olması pcnizi kapatıp açarsanız (dll yi injekte eden exe dosyasının silindiğini varsayıyorum) veya unlocker gibi bir programla silmeyi denerseniz eminim başarılı olursunuz. Ayrıca bir program uninstall işlemi sonrasında size bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı öneriyorsa bunun sebebi hala aktif olan silemediği dosyaları silmek istemesidir. Eğer programı kaldırdığınızda bu dll dosyasının silinmediğini farkettiyseniz yüksek ihtimalle reboot sonrası o dll dosyası kendiliğinden silinecektir. Bunuda anlamanın en iyi yolu görev yöneticisinden programın uninstaller ının hala çalışıp çalışmadığına bakmaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı